Tiffany & Co. lanceert een complete cadeaucollectie voor kerst, inclusief motor en pooltafel

Mocht je op zoek zijn naar een origineel (en extravagant) cadeau, kijk niet verder.

tiffany-co-cadeaucollectie-kerst
Tiffany & Co.

Als je dacht dat de adventskalender van Tiffany & Co. (t.w.v. 120.000 euro) het meest luxueuze kerstcadeau is dat je ooit zult zien, think again. Het juwelenhuis is namelijk nog lang niet klaar met het lanceren van extravagante kerstcadeaus. Zo komt Tiffany & Co. zelfs met een complete cadeaucollectie, met onder andere een Tiffany-motor, -pooltafel en -serviesset.

Tiffany & Co. kerstcadeaus

De nieuwe cadeaucollectie van Tiffany & Co. bestaat uit een aantal uiteenlopende cadeaus, die allemaal de iconische blauwe kleur van het New Yorkse juwelenhuis hebben. Zo bestaat de collectie uit een speciaal Tiffany-fornuis – mét bijpassende serviesset – voor de culinaire fans, een zilveren Tiffany-greenhouse voor iedereen met groene vingers en bijzondere Tiffany-pooltafel die ieder interieur een flinke update geeft. Voor de snelheidsduivels is er een heuse Tiffany-motor, die in samenwerking met Indian Scout is gemaakt. Tot slot komt het juwelenhuis met een perfect cadeau voor alle reislustigen onder ons; de zogeheten "The Great Adventure" package. Daarmee ga je met twee personen op een 11-daagse safari in Kenia, inclusief een luchtballonvaart en complete Tiffany-reisset met koffers en accessoires.

Land vehicle, Vehicle, Motorcycle, Motor vehicle, Car, Fuel tank, Cruiser, Automotive lighting, Automotive design, Chopper,
Tiffany & Co.

Mocht dat allemaal niet passen bij je special someone, dan kun je altijd nog kiezen voor een 18-karaats gouden vogelnest met porseleinen eieren of natuurlijk een prachtig Tiffany & Co.-sieraad, zoals de custom 8-karaats diamanten ring die speciaal voor jou gemaakt wordt door de ambachtslieden van Tiffany. Voor meer informatie (en prijzen) kun je terecht bij de Very, Very Tiffany Gift Guide op de website van het juwelenhuis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion