Catwalk-favoriet Kaia Gerber is naar verluidt aan het daten met deze bekende comedian

En hij heeft een hele beroemde ex-vriendin (of moeten we zeggen: vriendinnen?).

kaia-gerber-pete-davidson
GothamGetty Images

Ze mag dan net 18 jaar zijn geworden, Kaia Gerber is één van de populairste modellen van nu. Hoewel haar carrière op dit moment prioriteit heeft, lijkt de dochter van Cindy Crawford het goed te kunnen vinden met de Amerikaanse comedian Pete Davidson – ja, die eerder relaties had met Ariana Grande en Kate Beckinsale. Het model en de Saturday Night Live-acteur werden de afgelopen weken meerdere malen samen gespot, en naar verluidt bloeit er iets op tussen de twee.

Kaia Gerber en Pete Davidson

Al hadden wij deze combinatie niet zo snel verwacht, lijkt het toch echt te klikken tussen Kaia Gerber en Pete Davidson. Zo werd het vermeende stel voor het eerst samen gezien terwijl ze samen aan het lunchen waren in New York. Niet lang daarna volgden er foto's van de twee al knuffelend in een auto. Op de beelden, die gepubliceerd zijn door Daily Mail, zien we Kaia naast Pete zitten in zijn Mercedes nadat ze uit eten zijn geweest in restaurant Nobu in Malibu. Eerst zijn de twee aan het praten, maar er volgt al gauw een intieme knuffelsessie. De beelden daarvan bekijk je via Daily Mail.

Een nieuw koppel?

Begin vorige maand zou de 25-jarige Davidson nog aan het daten zijn met danseres en actrice Margaret Qualley, die je kunt kennen van Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood. Hoewel de romance tussen Davidson en Qualley al ten einde liep, werd de comedian niet lang daarna voor het eerst gezien met Gerber. Page Six meldt dat de Saturday Night Live-ster ook al bij Kaia's appartement is gespot. Al met al lijkt het te wijzen op een beginnende liefde, alhoewel een bron heeft gezegd dat de twee 'slechts vrienden' zijn.

Geen prioriteit

In een eerder interview met de Britse Vogue vertelde Kaia dat ze op dit moment niet bezig is met daten. Zo heeft haar carrière als model prioriteit, die tevens ook al haar tijd in beslag neemt. 'Als ik aan het werk ben, heb ik niet eens de energie om met iemand te flirten,' vertelde het 18-jarige model. 'Sorry, ik kan het gewoon niet. Maar ik verlies de hoop in de liefde niet. Ik heb het spel backgammon thuis, en dat is alles wat een meisje nodig heeft. Als ik thuis ben, leef ik als een 70-jarige vrouw. Ik ben een oude ziel,' aldus Kaia.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion