Deze tas van Chanel is hét ideale accessoire als je graag de hele dag door gehydrateerd blijft

Zo heb je altijd op een stijlvolle manier je waterfles bij de hand.

chanel-tas-waterfles
Chanel

Als je onderweg bent kan het soms knap lastig zijn om de aanbevolen hoeveelheid water te drinken. Want laten we eerlijk zijn: een waterflesje of eco-friendly Dopper past niet altijd in je veel te kleine crossbody bag. Daar heeft Chanel iets op gevonden, al is die oplossing slechts voor de lucky few. Zo komt het iconische Franse modehuis met een nieuwe leren tas die speciaal bedoeld is voor je waterfles.

Chanel Flask Bag

Of nou ja, je krijgt er zelfs een complete (goudkleurige metalen) fles bij mét Chanel-dop, zodat je nooit meer een plastic flesje hoeft te kopen. Dat mag ook wel, want de exclusieve Chanel-tas gaat niet voor minder dan vijf duizend euro over de toonbank. Daarmee is de tas het ultieme luxe accessoire, als onderdeel van de nieuwe Cruise 2020-collectie van het modehuis. Het ontwerp van Chanels creative director Virginie Viard heeft de toepasselijke naam Flask Bag gekregen en is gemaakt van soepel zwart lamsleer met gouden hardware, inclusief het bekende Chanel-logo. Handig: het bijzondere exemplaar komt met een lange ketting waardoor 'ie heel gemakkelijk mee te nemen is. Zo heb je altijd je water bij de hand.

Cylinder, Fashion accessory, Brass, Chain, Metal,
Chanel

Geïnteresseerd? De Chanel-tas met waterfles is beschikbaar in geselecteerde boetieks over de hele wereld. Kijk hier voor een boetiek bij jou in de buurt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion