Werp een exclusieve blik op de nieuwe collectie van Rihanna's modehuis Fenty

Bekijk de eerste beelden van City Bloom, Fenty's nieuwste release.

fenty-collectie-city-bloom
Katsu Naito

Wie nog het één en ander aan haar herfstgarderobe wil toevoegen, doet goed aan het bekijken van de nieuwste collectie van Rihanna's modehuis Fenty. Vogue deelt exclusief de eerste beelden van Fenty's nieuwe release City Bloom, een ode aan de (dagelijkse) stijl van topvrouwen.

Nieuwe collectie Fenty

De sterke vrouw staat centraal binnen deze collectie, waarin kwetsbaarheid en kracht gewoon hand in hand kunnen gaan. Modehuis Fenty – dat dit jaar werd opgericht door zangeres en beautymogul Rihanna – gelooft dat vrouwelijkheid vormgegeven kan worden naar ieders eigen ideeën, en dat zie je terug in de collectie. Ook fijn: "release 11-19" zit vol met statement outerwear, geknipt voor de herfst. Zo is er een witte oversized furry parka, een crèmekleurig bikerjack en een jas in karamelkleur. Perfect voor Fenty-muze Bella Hadid, denken wij zo. Aan warme hoodies ook geen gebrek, van exemplaren met tie-dye print tot klassiek zwart.

Door Katsu Naito

De collectie, waarin ook statement oorbellen en zonnebrillen te zien zijn, werd gefotografeerd door de Japanse fotograaf Katsu Naito. Outerwear om (met liefde) in te verdrinken wordt gecombineerd met extra vrouwelijke stukken, zoals mini-jurken in lingeriestijl en verschillende rokken. Kleuren als matcha en iced rose houden de beelden fris, precies zoals we van de Japanse fotograaf gewend zijn. Bekijk de complete campagne, inclusief alle items, in onderstaande gallery. De items zijn vanaf volgende week te koop via FENTY.com en Selfridges.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion