Supreme en Rimowa slaan wederom de handen ineen voor nieuwe koffercollectie

Na een eerdere succesvolle samenwerking (die in een recordtempo was uitverkocht) doen de twee het nog eens dunnetjes over.

supreme-rimowa-koffer-collectie
Supreme x Rimowa

Als een samenwerking succesvol is, waarom zou je het dan niet nog een keer samen proberen? Dat moeten cultmerk Supreme en iconisch kofferlabel Rimowa gedacht hebben. Na een succesvolle eerste collectie – die in een recordtempo van minder een minuut was uitverkocht – slaan de twee opnieuw de handen ineen voor een gloednieuwe high-end koffercollectie.

Supreme x Rimowa part 2

De knappe koppen achter het streetwear-label kropen weer achter de ontwerptafel om een nieuw motief te bedenken voor Rimowa's klassieke Check-in L en Cabin Plus aluminum koffers. In plaats van de speciale collectie te voorzien van Supreme's bekende rode logo, heeft het merk voor een heel ander ontwerp gekozen. Zo hebben de koffers een gebroken glas-print, alsof je net iets te veel spullen in je "breekbare" valies hebt gepropt. Een humoristisch design dat ongetwijfeld wederom een megahit gaat worden.

Eerdere samenwerkingen

In 2018 lanceerden Supreme en Rimowa hun eerste samenwerking, een collectie rode en zwarte koffers met Supreme-logo die naar verluidt binnen een minuut was uitverkocht. In datzelfde jaar strikte het iconische kofferlabel ook Louis Vuitton-ontwerper en Off-White-oprichter Virgil Abloh. De ontwerper kwam met een collectie transparante koffers die – uiteraard, net als de Supreme-collectie – een regelrechte hit werden.

Suitcase, Product, Rolling, Baggage, Font, Hand luggage, Cylinder, Luggage and bags,
Supreme en Rimowa’s eerste koffercollectie uit 2018.
Supreme x Rimowa

Hoewel er helaas niets bekend is over de prijzen van Supreme x Rimowa's nieuwe collectie, zullen de koffers in ieder geval vanaf 14 november te koop zijn, zowel online als in Supreme-winkels (helaas niet in Nederland, maar wel in Londen en Parijs). Mocht je nu net weer misgrijpen, dan kun je altijd nog proberen om een speciale Rimowa x Dior-koffer op de kop te tikken. Want ja, daar heeft het kofferlabel óók een samenwerking mee.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion