De stylist van Gigi en Bella Hadid komt met een eigen kledinglijn

Mini Cuttrell, die verantwoordelijk is voor Gigi en Bella's stijlvolle looks, werkt samen met jeanslabel 3x1.

stylist-gigi-bella-hadid-kledinglijn
David M. BenettGetty Images

Als stylist van onder andere Gigi en Bella Hadid kunnen we aannemen dat Mimi Cuttrell over een flinke dosis modekennis beschikt. Zo weet ze de twee half-Nederlandse supermodellen in de stijlvolste streetstyle looks te steken, waarbij denim altijd een grote rol speelt. Voor de perfecte jeans shopt Cuttrell veelal in vintage-winkels, maar ook bij het New Yorkse denimlabel 3x1, waarmee ze nu een samenwerking aangaat.

Mimi Cuttrell x 3x1

Cuttrell – die ook stylist is van onder andere Ariana Grande en Priyanka Chopra – stuitte een tijdje geleden op een zwarte flared jeans met een split onderaan de broekspijp van 3x1. Bella Hadid droeg de broek opnieuw en opnieuw, waardoor de jeans een ware hit werd en tevens een bestseller van het New Yorkse modelabel. Dat bracht oprichter Scott Morrison op het idee om een kledinglijn te starten met Cuttrell, om zo nog meer supermodelwaardige jeans op de markt te brengen.

Celebrity Sightings in New York City - April 25, 2017
Alo CeballosGetty Images

Capsule collectie

Het resultaat is een speciale minicollectie, bestaande uit nieuwe jeansklassiekers. Zo zien we een strakke, zwarte flared jeans die vergelijkbaar is met het model dat mede door Bella o-zo beroemd werd, maar dan met een krappe fit rondom de knieën – in de stijl die past bij Cuttrell.

Daarnaast bestaat de collectie onder meer uit een zogeheten "dad jeans" in zwart en vaalblauw, die ruim maar niet te oversized zijn, en de "Diana jeans", een blauwe loose straight jeans die geïnspireerd is door zowel Cuttrells moeder als wijlen prinses Diana (en waarin we binnenkort wellicht Hailey Bieber kunnen aanschouwen). Bekijk de collectie – die naast jeans ook uit tanktops en een spijkerjas bestaat – in onderstaande gallery.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid