De eerste Nederlandse winkel van Afound opent zijn deuren in deze stad

Het nieuwe outlet-concept van H&M krijgt een fysieke winkel in het hart van Nederland.

eerste-afound-winkel-nederland
Afound

Na het grote succes in Zweden heeft ook Nederland kennis mogen maken met Afound, het gloednieuwe outlet-concept van H&M. De "digitale marktplaats" ging op 24 oktober live, waar je kleding, schoenen en lifestyleproducten van honderden bekende high-end én highstreetmerken vindt. Hoewel Afound zich voornamelijk op de online wereld focust, kunnen we binnenkort ook een fysieke winkel van het merk verwachten, en wel in het hart van Nederland: Utrecht.

Eerste Afound-winkel in Nederland

In een persbericht laat de retailketen, die onderdeel uitmaakt van de H&M Group, weten de eerste Nederlandse Afound-winkel in februari 2020 te openen. Dat zal in het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht zijn. De winkel heeft een oppervlakte van 413 vierkante meter en zal naast merken van de H&M Group – zoals H&M, & Other Stories en COS – ook honderden andere merken huizen tegen gereduceerde prijzen, van high-end (zoals Stella McCartney en Vetements) tot highstreet (zoals Arket en Weekday). Het gaat om de achtste fysieke winkel van Afound; de andere zeven winkels zijn te vinden in thuisland Zweden.

'We kiezen voor Utrecht vanwege zijn centrale ligging in Nederland,' zegt Joanna Hummel, managing director van Afound, in het persbericht. 'Met het openen van deze eerste fysieke winkel zijn we nog zichtbaarder in de Nederlandse markt. De winkel wordt een one-stop shop waar je elke dag de beste deals kunt vinden. We kijken er naar uit om op 28 februari de deuren te openen.'

Duurzaam

Met Afound wil de H&M Group een duurzame manier van winkelen aanbieden. In plaats van het produceren van nieuwe producten verkoopt het nieuwe merk van de modegigant juist bestaande en oude collecties tegen outletprijzen. Daarmee gaat het bedrijf niet alleen overstock tegen, maar wil het ook bijdragen aan een duurzamere modewereld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion