Versace komt met een eigen glamoureuze miniserie als kerstcampagne

Met supermodel Helena Christensen en Sarah Baker in de hoofdrollen.

versace-holiday-saga-helena-christensen-sarah-baker
Versace

Serie-liefhebbers leven in goede tijden door de komst van talloze nieuwe reboots, series en docu's. Wat betreft modeseries blijft het aanbod redelijk laag, tot nu. Het Italiaanse modehuis Versace komt met een eigen miniserie voor hun nieuwe kerstcampagne gespeeld door supermodel Helena Christensen en artiest Sarah Baker. De Versace Holiday Saga wordt je nieuwe favoriete jaren '80 mini-soap vol glamoureuze Dynasty-achtige vibes.

Formal wear, Suit, Dress, Outerwear, Long hair, Gown, Photo shoot, Gesture, Fashion design,
Versace

Versace Holiday Saga

Versace’s Holiday Saga is een fictieve miniserie, geïnspireerd op romans en soaps uit de jaren '80 inclusief die foute eighties glam. De serie vertelt het verhaal van de personages Angelina en de Barones, gespeeld door Sarah Baker en supermodel Helena Christensen. In de serie zijn Baker en Christensen, uiteraard, van kop tot teen gekleed in Versace en worden ze geconfronteerd met schandalen en intriges. De videoserie wordt gemaakt in samenwerking met het Britse blad Baroness en is opgedeeld in zes korte afleveringen vol wendingen, net zoals de meest schokkende soaps van de jaren tachtig.

Meal, Dinner, Eating, Brunch, Supper, Table, Event, Room, Photography, Dress,
Versace

De teaser van de serie toont Sarah Baker, die in een brief aan Donatella Versace vertelt over de turbulente gebeurtenissen die haar vorig jaar troffen: 'beste Donatella, ik heb bijna alles verloren', zo stelt het personage Angelina. Angelina is de producer van de hit Spritz me with your love! Samen met Angelo (gespeeld door model Jonathan Saxby), een vriend van Barones die door een ongeluk zijn geheugen is verloren en denkt alle rechten op de muziek te hebben. Uiteindelijk slaagt de vriendschap tussen de vrouwen erin om de waarheid aan het licht te brengen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Miniserie door Sarah Baker

Versace schakelde de multimedia kunstenaar Sarah Baker in om hun Holiday 2019-campagne te maken. Sarah Baker staat bekend om haar opvallende werk waarin de wereld van luxe, celebrities en mode wordt verkend door een persoonlijk blik geïnspireerd op romantische soaps en romans. In een statement aan Women's Wear Daily licht Donatella Versace haar keuze voor Baker verder toe: 'Ze is een visionair en weet precies hoe ze de Versace-vrouw moet vertegenwoordigen. Mijn ontwerpen versterken vrouwen en deze campagne vertegenwoordigt dat volledig.' Bekijk hieronder de teaser van de eerste aflevering. Versace's gehele holiday-collectie is vanaf nu verkrijgbaar.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion