Emily Ratajkowski's ultra-korte mantelpak was binnen twee uur uitverkocht

Het model breidt haar mode-imperium Inamorata Woman langzaam uit.

Emily-Ratajkowski-pakken-collectie-inamorata
Inamorata

Emily Ratajkowski is naast haar modellen- en acteercarrière hard bezig zich een weg te banen binnen de mode-industrie. Zo lanceerde ze begin dit jaar haar eigen label Inamorata Woman, bestaande uit lingerie, swim- en bodywear. Eerder deze maand breidde Emily haar bedrijf uit met een extra categorie, namelijk pakken - ultra-korte mantelpakken wel te verstaan. De items bleken zó populair dat ze in enkele uren volledig waren uitverkocht.

Klassiek pak met een twist

De inspiratie voor de pakken blijkt te komen uit Ratajkowski's eigen stijl, zo vertelt het model in een interview met de Amerikaanse Vogue. We hebben het model dan ook met regelmaat gespot in de straten van New York in oversized blazers en opvallende pakken. Toch vond Emily niet precies wat ze zocht en besloot ze zelf pakken te ontwerpen. 'Ik wilde een mini-rok met een oversized blazer, een klassieke look met een moderne twist. Ons motto is: look chic, be hot.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emily vertelt dat haar nieuwe pakken-collectie in slechts twee uur volledig was uitverkocht. De collectie bestaat uit één soort stijl, bestaande uit de zogeheten Los Feliz blazer en de matching high-waisted Vita mini-rok. Het pak komt in vier verschillende kleuren; donkeroranje, hemelsblauwe, camel en zwart. De blauwe variant was de eerste set die niet meer verkrijgbaar was. 'Ik hou van pakken', vertelt Emily. 'Ik ben zelfs getrouwd in een pak'. Ratajkowski gebruikte enkel Instagram als marketing-tool voor haar nieuwe collectie, waar ze zelf model staat in de gloednieuwe pakken, met haar kenmerkende gewaagde stijl.

Vrouwelijkheid en sexiness

In een recentelijk interview met Ashley Graham in haar nieuwe podcastserie Pretty Big Deal, vertelt het model over haar verhouding tot sexiness. 'Ik denk dat ik een heel gecompliceerde relatie heb met sexy zijn. Ik heb er absoluut een ongelooflijke kracht in gevonden - gewoon voor mezelf. Ik heb het niet over iets krachtigs in hoeveel geld ik verdiend of hoe succesvol mijn carrière is. Ik heb het over me goed en krachtig te voelen in mijn eigen lichaam. En dat heb ik zeker kunnen bereiken'.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Inamorata Womans nieuwe mantelpakken worden door het model dan ook ingezet als een tool voor vrijheid van meningsuiting door te dragen wat je zelf wilt en tegelijk je vrouwelijkheid te omarmen. 'Een vriendin zei tegen me dat het dragen van wat je wilt dragen een echte test is. Als iemand je vervolgens niet serieus neemt, dan is diegene niet iemand met wie je wilt samenwerken', aldus het model. De pakken zijn te koop via de webshop van Inamorata Woman.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion