Deze bijzondere archiefsale van Jacquemus wil je niet missen

Een droomevenement voor alle fans van het Franse modehuis.

jacquemus-archief-sale-parijs-vintage 
Getty ImagesGetty Images

Wie fan is van Jacquemus – en de eerlijkheid gebied te zeggen: wie is dat niet – wil volgende week neerstrijken in Parijs, waar een bijzondere archiefsale wordt gehouden. De designer lijkt de tienjarige verjaardag van zijn label wederom in stijl te willen vieren, ditmaal op 30 november en 1 december.

Tien jaar Jacquemus

Het modehuis van de Franse ontwerper Simon Porte Jacquemus bestaat in 2019 tien jaar, wat gevierd wordt met meerdere speciale evenementen. Zo was daar in juni een show tussen de lavendelvelden van zijn geliefde Provence, alwaar de nieuwste Lente/Zomer 2020 collectie werd getoond. De ontwerper mengde destijds voor de eerste keer een mannen- en vrouwencollectie met elkaar, waardoor ook vrouwen de knalroze catwalk bewandelden. En daar houden de – succesvolle – nieuwigheden van dit jaar niet op: zo opende de ontwerper een café én restaurant in Parijs. Café Citron en Oursin staan inmiddels op de bucketlist van menig bezoeker aan de Franse hoofdstad.

Archiefsale in Parijs

Jacquemus (wie zelfs een inspiratiebron lijkt voor onze koningin) is daarnaast een cultfavoriet te noemen vanwege zijn spraakmakende ontwerpen, zoals enorme zomerse rieten tassen (waar je zelf bijna helemaal inpast) tot een compleet tegengesteld ontwerp in de vorm van een ienieminietas, waar slechts je nieuwe Airpods in opgeborgen kunnen worden. Een hoop van deze bijzondere items zijn komend weekend aan te schaffen in Parijs, waar het modehuis hun eerste Braderie organiseert. Nog niet alles over de archiefsale is bekend gemaakt – zoals de precieze locatie, bijvoorbeeld – maar we zullen hoe dan ook tien jaar Jacquemus op z'n best terug zien, van zijn eerste L'Hiver Froid tot de stijlvolle sexy La Riviera-collectie.

Shop vintage Jacquemus

De archiefsale zal op een "industrieel terrein" plaatsvinden met meerdere verdiepingen. Verwacht ready-to-wear en accessoires, waaronder de collecties Les Parasols de Marseille, La Bomba en Le Souk. De onderste verdieping zal voor de gelegenheid een café hebben. Er zullen ook wat interieuritems te koop zijn, gecureerd door 1000 VASES. De sale is open voor iedereen, maar je moet je wel via déze pre-register link aanmelden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion