Christian Louboutin onthult enorme kerstboom en 'Loubi Express' in Londen

In de ultieme kerstsfeer komen doe je in Christian Louboutin-stijl.

christian-louboutin-kerstboom-claridges
Claridges

Als we aan Christian Louboutin denken, komt al gauw de kleur rood in ons hoofd van de beroemde schoenzolen. Laat die felrode kleur nou net een perfecte match zijn met kerst. Nu de feestdagen in aantocht zijn heeft de beroemde schoenenontwerper zich ontfermd over de lobby van het Claridges hotel in Londen, die volledig getransformeerd is naar de meest over-de-top lobby in kerstsfeer die je ooit zag.

Christian Louboutin kerstboom en Loubi Express

De ontvangstruimte in het Claridges hotel in het Londense Mayfair heeft een heuse kerst make-over gehad, maar wel eentje die designer proof is. Zo heeft Christian Louboutin een flinke dosis Parijse glamour toegevoegd aan de kerstdecoratie van de chique lobby. De Franse ontwerper creëerde een gigantische kerstboom voor het hotel, zoals vele andere ontwerpers dat in de jaren voor hem deden (en dan hebben we het over o.a. Christopher Bailey, Diane von Furstenberg, John Galliano en Alber Elbaz). In de kerstboom prijken grote rode en gouden kerstballen, evenals kerstkoekjes in de vorm van Louboutins iconische schoenen. Om het geheel af te maken, heeft de piek de vorm van een enorme gouden kroon.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Naast de gigantische kerstboom vulde Louboutin de ruimte met een heuse wagon van zijn "Loubi Express", een knalrode kersttrein waar je zelfs in kunt dineren. Het exterieur van de wagon is bezet met rode glitters en heeft zelfs raampjes om doorheen te kijken. In het mini-restaurant kunnen gasten genieten van een private dining experience, maar op tijd reserveren is aan te raden. 'Kerst is een groot moment in het jaar waarop veel mensen aan het reizen zijn. Als je trein neemt, geniet je er ook echt van,' aldus de ontwerper over het idee van de Loubi Express tegenover WWD.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eén en al feestelijkheid

Ieder jaar wordt de lobby van het Claridges onder handen genomen door een gerenommeerde ontwerper. Zo hebben ontwerpers als Christopher Bailey, Diane von Furstenberg, John Galliano en Alber Elbaz in het verleden al eens een kerstboom ontworpen die in de ontvangstruimte van het Londense hotel prijkt. De samenwerking met Christian Louboutin was voor de ontwerper vanzelfsprekend. 'Ik houd van Londen, maar zonder Claridges zou ik mij hier niet thuis voelen,' aldus Louboutin.

Kerst in Londen

Zelf de feestelijke lobby bewonderen? Reserveer je bezoek aan het Londense hotel dan snel, want het duurt hoogstwaarschijnlijk niet lang meer voordat heel december volgeboekt is. En als je er toch bent, hebben we direct een lijst met onze tips voor de Britse hoofdstad voor je klaar staan. Mocht je de wereld van Christian Louboutin ergens anders dan in Londen willen ervaren, dan kun je een kijkje nemen in de boetiek aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam of vanaf februari 2020 de speciale Christian Louboutin-expositie in Parijs bezoeken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion