Zo draag je de halsketting anno 2019 volgens Charlie's Angels-actrice Ella Balinska

Wordt dit de nieuwe juwelentrend van dit seizoen?

sieraden-trend-rug-ella-balinska-cartier
Karwai TangGetty Images

De feestdagen staan weer bijna voor de deur wat betekent dat fonkelende party looks inclusief accessoires weer tevoorschijn komen. De perfecte inspiratie voor deze feestelijke dagen kan worden gehaald van de rode loper look van menig celebrity. Zo ook van Ella Balinska, een van de nieuwe Charlie's Angels. Tijdens de première van de nieuwe reboot van de bekende film in Londen verscheen de actrice in een opvallende look waarbij de actrice haar halsketting op een zeer vernieuwende manier droeg.

Ketting omgekeerd gedragen

De nieuwe Charlie's Angels-reboot verschijnt binnenkort op het witte doek, en had afgelopen week haar première-vertoning in Londen. Daarbij waren natuurlijk alle Angels aanwezig waaronder Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinksa. Deze laatste actrice maakte haar verschijning in een vloerlange, zwarte jurk van Prada, inclusief een opvallend open rug-detail.

"Charlies Angels" UK Premiere - Red Carpet Arrivals
Mike MarslandGetty Images

Onder de neklijn van haar custom ontwerp van het Italiaanse modehuis verscheen een fonkelende ketting van het Franse Cartier. De actrice is ambassadeur van de iconische Panthère-lijn van het juwelenhuis en droeg twee ontwerpen van de collectie; de witgouden onyx Ecrou de Cartier ring en de Panthère de Cartier platinum collier afgewerkt met saffier en talloze diamanten. Dat laatste sieraad droeg de actrice op een zeer vernieuwende manier. In plaats van de gebruikelijke draagwijze aan de voorkant van je borst draagt de actrice de halsketting aan de achterzijde over haar rug, die door het cut-out detail van de jurk duidelijk naar voren komt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De vernieuwende draagwijze van het fonkelende juweel gaf een moderne twist aan deze stijlvolle look. Of dit daadwerkelijk een nieuwe sieradentrend wordt is natuurlijk nog afwachten, maar de stylingtruc van de actrice geeft ongetwijfeld genoeg inspiratie voor een feestelijke look met een twist voor de komende feestdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion