Koningin Máxima begint solobezoek aan Pakistan in stijl met meest gewilde merk van het moment

Ook de Nederlandse koningin blijkt fan te zijn van #OldCéline.

koningin-maxima-pakistan-look-old-celine
UNSGSA

Koningin Máxima begint deze week aan haar driedaags bezoek aan Pakistan binnen haar functie als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties. De koningin is van maandag 25 tot en met woensdag 27 november in het land om advies te geven over het verbeteren van toegang tot financiële diensten voor de bevolking. Tijdens haar aankomst in het land op maandag, maakte Máxima haar entree in een gloednieuwe look die ze afmaakte met één van de meest gewilde accessoires van het moment.

Koningin Máxima kiest voor 'Old Céline'

Tijdens de eerste dag van haar bezoek aan Pakistan ging koningin Máxima in de hoofdstad Islamabad in gesprek met premier Imran Khan, president Arif Alvi en de gouverneur van de centrale bank om de toegankelijkheid tot financieel middelen voor de bevolking van het land te vergroten. Zo heeft op dit moment slechts 21 procent van de bevolking toegang tot financiële diensten.

Tijdens haar gesprek met de regeringsleiders ging Máxima gehuld in een herfstkleurige look die we nooit eerder bij haar zagen. De koningin droeg een zijden midi-jurk van het Griekse Merk Zeus + Dione met bruine en metallic kleuren die nog steeds te koop is via hun webshop. Bij haar look droeg Máxima bruine suède hakken van Gianvito Rossi en oorbellen van het Deense juwelenhuis Ole Lynggaard Copenhagen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Maar het was vooral de tas van de koningin die in het oog sprong. Máxima draagt de bruine zogeheten clasp-bag van een van de meest geliefde merken van het moment; Old Céline. De tas is afkomstig uit de Lente/Zomer 2017 collectie, een van de laatste collecties die de gevierde voormalige creative director Phoebe Philo ontwierp voor het modehuis. Een ingetogen en verfijnd ontwerp dat wordt gedragen door menig moderedacteur. De term Old Céline werd in het leven geroepen toen de creatieve visie van het modehuis veranderde door de komst van de nieuwe ontwerper Hedi Slimane. Sindsdien worden geliefde items uit voormalige collecties aangeduid met de term die een nostalgische referentie maakt naar de voormalige creatieve leiding van Philo, die talloze zeer trouwe fans (ook wel 'Philophiles' genoemd) verzamelden met haar verfijnde ontwerpen.

White, Bag, Brown, Shoulder, Handbag, Leather, Fashion, Fashion accessory, Joint, Design,
Imaxtree

Máxima in Pakistan

In 2016 bracht de koningin al een bezoek aan Pakistan in dezelfde functie binnen de Verenigde Naties. Destijds hadden ruim 90 procent van de vrouwen in het land geen toegang tot financiële diensten. Ruim drie jaar later zijn er minimale verbeteringen gemaakt en heeft zeven procent van de vrouwelijke bevolking de toegang tot financiële middelen. Ondanks deze toename hebben nog altijd 99 miljoen Pakistani geen toegang tot financiële diensten zoals een bank- of spaarrekening, verzekeringen en leningen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima