David Laport viert vijfjarig jubileum met exclusieve pop-up winkel

In de winkel zullen anniversary pieces te koop zijn voor speciale prijzen.

Umbrella, Tree, Fashion accessory,
David Laport

De Nederlandse ontwerper David Laport is een ware rising star in de modewereld. Eerder won hij de prestigieuze Woolmark Prize (eerder uitgereikt aan modetalenten als Karl Lagerfeld en Yves Saint Laurent) en is hij uitgegroeid tot een grote favoriet onder de sterren als Solange Knowles en Rihanna. Zijn vijfjarig jubileum werd eerder dit jaar groots gevierd met een speciale show en expositie. Nu opent de ontwerper speciaal voor het bereiken van deze mijlpaal een exclusieve 5-daagse pop-up winkel in Amsterdam, met een gerecycled limited-edition anniversary collectie, een sample sale en nog veel meer.

Limited-edition anniversary collectie

David Laport opent een gloednieuwe Anniversary Store, die van 11 t/m 15 december speciaal in het leven wordt geroepen ter viering van het vijf-jarig bestaan van Laports gelijknamige modehuis. In de winkel die zich bevindt op de Elandsgracht 55 vind je een speciale, limited-editie collectie ontwikkeld vanuit een duurzaam oogpunt. Denk aan zilveren sequin pakken, mesh-tops en little black 'woodchip' dresses, die te koop zullen zijn voor speciale prijzen variërend tussen de 45 tot 750 euro.

Clothing, Fashion, Fashion model, Outerwear, Suit, Blazer, Design, Fashion design, Pattern, Trousers,
ANOUK HART

De ontwerpen zijn gemaakt van oude restmaterialen afkomstig uit eerdere collecties en ontwerpen van de Internationale Woolmark Prize. Er wordt enkel één andere stof toegevoegd aan de nieuwe ontwerpen; een 100% natuurlijke vezel uit Japan gemaakt van houtsnippers. Ook is er een sample sale van oudere collecties met kortingen die oplopen tot maar liefst 80%.

White, Black, Sitting, Human, Joint, Leg, Furniture, Stock photography, Model, Art,
ANOUK HART

Speciale activiteiten

Naast de exclusieve limited-edition collectie vinden er ook tal van extra feestelijke activiteiten plaats in de winkel om het jubileum te vieren. Zo is er op zondag een Champagne sipping Sunday met live illustraties van Charlotte Greeven, kun je op maat gemaakt kussens maken van David Couture in samenwerking met Largo en vindt er een RiRi's X-mas tree Special plaats. Ook werkt David Laport samen met het Authentic Beauty Concept, een vegan haarverzorgings- en styling merk dat naadloos aansluit met de duurzame visie van Laport. Ook zij zullen tijdens de pop-up store aanwezig zijn met gloednieuwe en duurzame beautyproducten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Succes David Laport

Nadat David Laport in 2012 afstudeerde toonde hij zijn eerste collectie tijdens tijdens Amsterdam Fashion Week, waarna hij snel werd opgepikt door de internationale modewereld. Velen celebs werden fan van zijn vernieuwende ontwerpen, zo kleedde Laport Solange Knowles tijdens het Met Gala in 2016, en ging Rihanna afgelopen jaar gehuld in een roze veren ontwerp van Laport tijdens het Barbados Carnaval. Speciaal ter ere van zijn vijfjarig jubileum zijn ruim zeventig ontwerpen te zien in het Gemeentemuseum in Den Haag in de mode-tentoonstelling Let's Dance!

De 5-daagse Anniversary Store is te bezoeken op de Elandsgracht 55 in Amsterdam van 11 t/m 15 december.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion