Virgil Abloh komt met een speciale archiefsale die je niet wil missen

Ablohs studio "Canary-Yellow" zal dienst doen als online marktplaats, waar kleding, kunst en meubels van de ontwerper te koop zijn.

Off-White komt met een pop-up store tijdens Paris Fashion Week
Christian VierigGetty Images

Het mag duidelijk zijn dat het sale-seizoen voor de deur staat. Niet alleen vindt er dit weekend de one and only Designer-Vintage sale plaats in Amsterdam, ook organiseert Jacquemus een archiefsale en is het morgen Black Friday (waarvoor we de beste sales al voor je op een rij hebben gezet). Ook Off-White-oprichter en Louis Vuitton Men's-ontwerper Virgil Abloh duikt zijn persoonlijke archief in om een speciale sale samen te stellen.

Uit het archief van Virgil Abloh

Morgen, op Black Friday, zal Abloh items uit oude collecties van zijn eigen label verkopen. De ontwerper, die streetwear label Off-White heeft opgericht en verantwoordelijk is voor de mannencollecties van Louis Vuitton, kwam begin dit jaar opnieuw met een eigen label slash design studio. Zijn archief met persoonlijke ontwerpen – die de naam "Canary-Yellow" draagt – omvat niet alleen kleding, maar ook kunst en interieur-items. Abloh is namelijk zowel in de mode- als in de design-industrie een grote naam, en ontwierp in het verleden collecties voor Vitra en Ikea.

Online sale

Volgens WWD stelt Abloh zijn archiefitems beschikbaar tegen speciale prijzen. Om een design van de ontwerper op de kop te tikken hoef je – in tegenstelling tot de archiefsale van Jacquemus – niet naar Parijs af te reizen. De ontwerper organiseert namelijk een online sale op zijn eigen website, die voor een dag wordt omgetoverd in een online marktplaats. Verwacht veel hoodies en tassen met het "Canary-Yellow"-logo, koffietafelboeken van Abloh in samenwerking met Juergen Teller en items uit de "Gradient Furniture"-collectie van de ontwerper.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion