Opening Ceremony lanceert de grootste draagtas die je ooit zag

Deze tas is werkelijk larger-than-life.

Street Style -Paris Fashion Week -Haute Couture Spring/Summer 2018 : Day Two
Melodie JengGetty Images

Iedereen kan zich de micro tassentrend nog wel herinneren. Modehuizen als Jacquemus en Jil Sander toonden tassen zó klein dat er enkel ruimte was voor een creditcard en iPods. In de afgelopen Lente/Zomer 2020 collecties lijkt zich echter een nieuwe tassentrend te ontpoppen, die een zegen zal zijn voor de praktische mensen onder ons. De oversized tas maakt tijdens het nieuwe seizoen haar intrede, waar Opening Ceremony de meest opvallende variant tot nu toe toont. Het Amerikaanse label ontwerpt een ginormous tote bag, die misschien wel de grootste is die je ooit hebt gezien.

Opening Ceremony's gigantische tote

Een ding is zeker, de mensen die zich irriteerden aan de ieniemienie-tasjes die gespot werden aan de hand van menig streetstyle ster en celebrity, zullen volgend seizoen in hun handen klappen door de komst van een ontwerp waar je letterlijk alles in kwijt kunt. En dan bedoelen we ook écht álles. De oversized tas in kwestie werd gespot in een metrostation in New York, hangend aan de schouder van een enthousiaste shopper die de tas volledig had benut.

Yellow, Bag, Footwear, Shopping bag, Handbag, Shopping, Luggage and bags, Fashion accessory, Tote bag, Packaging and labeling,
Opening Ceremony

Nicholas Heller spotte de vrouw en plaatste een video van het merkwaardige voorval op zijn Instagram-account. Het filmpje levert hilarische beelden op, waarin te zien is hoe de vrouw de tas bijna niet door het toegangspoortje gepropt krijgt. Heller ondertitelde de video met een (terechte) vraag: 'worden accessoires groter of worden wij alleen maar kleiner?'.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Oversized tassen-trend

In de tassenwereld lijken op dit moment enkel extremen te bestaan. Zo werd er tijdens de afgelopen Lente/Zomer 2020 shows groots uitgepakt met de tas ontwerpen, die vrijwel het tegenovergestelde zijn van de micro tassentrend. Bottega Veneta toonde een oversized versie van de populaire hobo-tas, het Nederlandse Sies Marjan produceerde een chique optie voor een grote draagtas en Marni presenteerde een kleurrijk ontwerp in de vorm van een gigantische shopper. Tot nu toe spant Opening Ceremony echter de kroon, met hun knalgele, oversized shopper. De tas is nog niet te zien in de webshop van het merk. Vogue.com weet echter dat de tas binnenkort verkrijgbaar zal zijn voor omgerekend zo'n 88 euro en wordt omschreven als de 'oversized versie van de iconische logo tote bag'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion