De eerste beelden van de exclusieve Nike en Dior samenwerking zijn hier

En die stellen niet teleur.

Dior Nike Jordan sneakers
Nike

Afgelopen november werd aangekondigd dat Nike en Dior een exclusieve Air Jordan een exclusieve Air Jordan op de markt zouden brengen. Heel lang hoefden we niet te wachten op de lancering van de Air Jordan 1 High OG Dior. Kim Jones, creatief directeur van de mannencollectie van Dior, introduceerde de sneaker namelijk gisterenavond al tijdens zijn Pre-Fall 2020 show in Miami tijdens Art Basel.

Dior Grey

Het iconische Nike-model werd voor de samenwerking in een wit en grijs jasje gegoten. In "Dior Grey" om precies te zijn, een grijze kleur die inmiddels kenmerkend is voor Maison Dior sinds haar oprichting in 1947. Het speciale Dior-Nike logo, waar in november al op Instagram mee werd geteased, siert de bovenkant van de schoen. Om het af te maken is de "swoosh" gevoerd in de kenmerkende monogramprint van het modehuis.

Dior Nike Jordan sneakers
Nike

Absolute excellentie

Dat de wereld van high fashion en streetwear een innige band hebben ontwikkeld is inmiddels duidelijk. Dat daaruit de mooiste dingen uit voort komen blijkt maar weer eens met deze nieuwe samenwerking. Iets waar ook Dior Men’s artistiek directeur Kim Jones enthousiast van werd: 'Ik hou ervan om verschillende werelden en ideeën met elkaar te mixen – en Air Jordan en Maison Dior staan beiden voor absolute excellentie in hun vakgebied,' vertelt Jones. 'Door de twee te verenigen in deze speciale samenwerking komen we met iets spannends en compleet vernieuwends.'

Dior Nike Jordan sneakers
Nike

Lancering wereldwijd

De limited edition Nike's zullen in april 2020 te koop zijn in geselecteerde Dior-winkels wereldwijd. Het exacte prijskaartje is nog niet bekend, maar eerder werd gespeculeerd dat de sneakers zo'n 1800 euro zullen kosten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion