Jennifer Lopez draagt haar iconische Versace-jurk opnieuw tijdens SNL-optreden

De vijftigjarige zangeres weet ons wéér te verrassen.

jennifer-lopez-versace-jurk-snl
Vittorio Zunino CelottoGetty Images

De Lente/Zomer 2020 show van Versace maakte afgelopen september de tongen los toen niemand minder dan Jennifer Lopez op de catwalk verscheen. J. Lo maakte haar (spectaculaire) opwachting in niet zomaar een look, maar in een nieuwe versie van de iconische Versace-jurk met tropische print die ze droeg tijdens de Grammy Awards in 2000. Nu draagt de 50-jarige zangeres die jurk nóg een keer, maar dan tijdens een uitzending van Saturday Night Live.

Jennifer Lopez in SNL

Afgelopen weekend in een aflevering van het Amerikaanse tv-programma SNL kwam Jennifer Lopez ten tonele. De zangeres was niet alleen te zien in een aantal sketches, maar kwam ook het podium op om te reflecteren op het afgelopen jaar. Zo vertelde ze over haar verloving met Alex Rodriguez, haar vijftigste verjaardag, het Met Gala en het bijzondere moment dat ze haar grootste modemoment mocht herleven op de catwalk van Versace.

'Ik liep voor de eerste keer een show in Milaan in een jurk die ik twintig jaar geleden aan had,' vertelde J. Lo. 'Nu zeggen sommige mensen dat ik er nu beter uitzie dan toen. Ik wil niet opscheppen, maar dat zijn gewoon, je weet wel, roddels.' Voordat Jennifer begon te zingen en te dansen op het kerstnummer "Santa Claus Is Coming to Town" waarschuwde ze het publiek alvast: 'Het beste moet nog komen'. En ze had gelijk.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Viral moment

Zo draaide Jennifer zich om te midden van haar dansers, gekleed in een oversized smoking. Ze rukte de outfit van haar lichaam en haar iconische Versace-jurk kwam tevoorschijn. Hoewel de verrassing minder groot was dan het moment op de catwalk bij het Italiaanse modehuis, blijft de onthulling van J. Lo's jurk immer een feest om naar te kijken. Wellicht maakt de tropische creatie wederom een verschijning tijdens het optreden van de zangeres tijdens de legendarische Super Bowl, die op zondag 2 februari plaatsvindt. Bekijk de complete performance van Jennifer in bovenstaande video.

Saturday Night Live - Season 45
NBC Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion