Van Gogh Museum strikt Daily Paper voor unieke samenwerking

Bekijk de capsule collectie hier.

Daily Paper Van Gogh Museum
Daily Paper

Wanneer mode en kunst elkaar vinden kunnen de mooiste dingen ontstaan. Dat blijkt wel weer uit deze nieuwe collab van Daily Paper en het Van Gogh Museum. Het streetwearmerk uit Amsterdam ontwierp een speciale – en zeer hebberigmakende – collectie geïnspireerd door het leven en werk van Vincent van Gogh.

Daily Paper Van Gogh Museum
Daily Paper

Van Gogh Connects

Daily Paper is vanaf haar oprichting in 2010 diep geworteld in jeugdcultuur. Een goede match met Van Gogh Connects, het onderzoeksprogramma van het museum dat zich inzet om een inclusieve doelgroep aan te spreken. Met de samenwerking slaan de twee een brug tussen de mode- en kunstwereld, met één overkoepelend doel: de museumwereld toegankelijker maken voor álle jongeren.

Daily Paper Van Gogh Museum
Daily Paper

De collectie

Op de eerste beelden van de collectie zien we eigentijdse Daily Paper-silhouetten, uitgevoerd in iconische prints van tekeningen en schilderijen van de beroemde schilder. De complete capsule collection zal bestaan uit 21 items (kleding en accessoires) en is februari 2020 te koop in de Daily Paper-winkel, online en bij geselecteerde retailers wereldwijd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion