Gouden chocolade en neon kerstbomen: Saint Laurent komt met de perfecte kerstdecoratie

Voor een kerst in stijl.

Hand, Illustration, Graphic design, Finger, Graphics,
Saint Laurent

De feestdagen staan weer voor de deur wat betekent dat menig huis wordt versierd met de mooiste kerstdecoratie en kerstbomen. Voor wie mooie glanzende kerstballen en fonkelende lichtjes niet genoeg is en zijn huis zo stijlvol mogelijk wil inrichten, komt de gloednieuwe collectie van Saint Laurent als geroepen. Het Franse modehuis komt met een exclusieve collectie aan luxueuze kerstdecoratie, net op tijd voor de feestdagen.

Christmas tree, Tree, Christmas decoration, Colorado spruce, oregon pine, Christmas, Christmas lights, Woody plant, Plant, Christmas ornament,
Saint Laurent

Saint Laurent kerst

De gloednieuwe capsule collectie bevat verschillende items met de kenmerkende bold stijl van het modehuis die in samenwerking zijn gemaakt met verschillende partijen. Zo is er een kleine over-the-top Nordmann-kerstboom gemaakt in samenwerking met Pinewood Forest in Morvan, die is afgewerkt met neon lichtjes in de vorm van Saint Laurent ornamenten. Ook lanceert het modehuis chocolade in de vorm van een goudstaaf, gemaakt door de geliefde Franse chocolatier en banketbakker Pierre Hermé.

Baseball bat, Fur,
Saint Laurent

Stijlvolle kristallen vazen die gemaakt werden in samenwerking met het bekende kristalmerk Baccarat, dienen als accessoire op de tafel of de schouw deze feestdagen, terwijl de Saint Laurent sneeuwbol vol met gouden glitter en gouden palmbomen in de stijl van de kenmerkende iconografie van het Franse modehuis zorgen voor de perfecte kerstsfeer. Ga je nog op ski-trip? Ook dan biedt het modehuis de oplossing in de vorm van exclusieve luxueuze ski's die bedrukt zijn met het Saint Laurent-logo die gemaakt zijn in samenwerking met het ski-merk Zai.

Space, Architecture, Wood, Night, Metal,
Saint Laurent

Met prijzen variërend tussen omgerekend zo'n 340 en 2.700 euro komen deze stijlvolle kerstdecoraties en cadeau's wel met een flink prijskaartje. De collectie is vanaf nu beschikbaar, zowel online als in de speciale Rive Droite winkel aan de Rue Saint Honoré 213 in Parijs.

Black, Product, Material property, Photography, Glass, Still life photography, Black-and-white,
Saint Laurent

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion