Koningin Máxima schittert letterlijk in Nina Ricci bij Kerst Muziekgala

Máxima geeft ons de ultieme stijlinspiratie voor de feestdagen.

koningin-maxima-paillettenjurk-kerst-muziek-gala-nina-ricci
Koninklijk Huis

Woensdagavond verscheen koningin Máxima bij de opnames van het jaarlijkse Kerst Muziekgala, dat dit jaar werd gehouden in Zwolle. De koningin kleedt zich al enige tijd volledig in de kerstsfeer, zo koos Máxima onlangs meerdere malen voor koninklijk rood in onder meer een jurk perfect voor de kerst. Ook nu blijft Máxima in de kerstsfeer en ging ze speciaal voor deze feestelijke en muzikale avond opnieuw gehuld in een feestelijke look. Máxima schitterde (letterlijk) in een zwarte paillettenjurk en geeft ons de ultieme stijlinspiratie voor de feestdagen.

Kerst Muziekgala

Máxima was gisteravond aanwezig bij het muziekgala door haar rol als erevoorzitter van de stichting Méér Muziek in de Klas. De muzikale avond staat in het teken om het succes van de stichting van het afgelopen jaar te vieren, doormiddel van verschillende concerten van onder meer Duncan Laurence, Wibi Soerjadi, Suzan & Freek, Gerard Joling en de Grootste Schoolband van Nederland, bestaande uit kinderen afkomstig uit alle provincies. Het Kerst Muziekgala 2019 wordt op 22 december om 21.30 uur uitgezonden op NPO 1.

Performance, Entertainment, Event, Music, Concert, Performing arts, Stage, Musical ensemble, Music artist, Singing,
Méér Muziek in de Klas

Máxima's paillettenjurk

Koningin Máxima geeft ons de ultieme stijlinspiratie voor de feestdagen met haar fonkelende look. Tijdens het kerst gala draagt Máxima een zwarte jurk van het Franse modehuis Nina Ricci, volledig bezaaid met zwarte en kleurrijke rode, groene, blauwe en gele pailletten. Het ontwerp is afgewerkt met een kleine ceintuur, een hoge hals en lange mouwen voor een stijlvol effect. De koningin droeg haar haar los, met haar blonde lokken golvend langs haar gezicht. Máxima's gehele look was zowel feestelijk als modern, en bleef tegelijk trouw aan de gebruikelijke koninklijke stijl van de koningin.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nina Ricci

Het institutionele Franse modehuis werd in 1932 opgericht en werd door meerderen creative directors geleid. Afgelopen jaar werd het Nederlandse ontwerpersduo de Rushemy Botter (33) en Lisi Herrebrugh (29) aangesteld als het nieuwe creatieve brein van het modehuis. Zij werden gevraagd voor de positie nadat ze meerdere awards hadden gewonnen, waaronder de hoofdprijs bij Hyères Festival’s Première Vision Grand Prize in 2018. In maart dit jaar toonden zij hun eerste collectie voor het label voor het Herfst/Winter 2019 seizoen, die vol lof werd ontvangen.

Kerst bij de Nederlandse royals

Het is niet de eerste keer dat Máxima deze feestelijke jurk droeg. De koningin koos eerder voor het ontwerpt tijdens een concert in Brussel en tijdens twee officiële bezoeken aan Duitsland. Máxima's verschijning bij het gala is haar laatste koninklijke event van het jaar. Vanaf vandaag begint het kerstreces voor de koninklijke familie. Hoe de Nederlandse royals kerst zullen gaan vieren is niet bekend. Eerder kozen ze voor zonnige vakanties in onder meer Argentinië om samen met Máxima's familie de feestdagen door te brengen. Een ander alternatief is een intieme kerstvieringen thuis in Paleis ten Bosch met de hele familie. Máxima bewijst met haar look dat ze in ieder geval genoeg inspiratie heeft om stijlvol voor de dag te komen tijdens de feestdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima