Better together: in de nieuwe campagne van Zalando worden de feestdagen samen in stijl gevierd

Zalando viert saamhorigheid met een nieuwe feestelijke kerstcampagne.

Zalando kerstcampagne
Tom Johnson

De feestdagen vieren doe je natuurlijk in stijl. Van een op-en-top gedecoreerde kerstboom en een prachtig kerstdiner tot proosten met champagne en in de ultieme partylook het nieuwe jaar ingaan. De feestdagen zijn bij uitstek hét moment om flink uit te pakken en je unieke stijl te vieren. En feestvieren in stijl doe je natuurlijk samen. Dat is precies waar de nieuwe campagne van Zalando om draait.

De nieuwe kerstcampagne van Zalando

De hartverwarmende kerstcampagne van Zalando viert waar het tijdens de feestdagen allemaal om draait: samenzijn met familie en vrienden. Voor de campagne heeft Zalando een diverse cast aan talenten weten te strikken, die stuk voor stuk kerst in hun eigen unieke stijl vieren: van glamour en punk tot extravagant en casual.

Campagne Zalando Tom Gaskin en Frances Dunscombe
Tom Johnson

De sterren van de kerstcampagne zijn Engels supermodel Tom Gaskin en Frances Dunscombe, die op haar 82e haar modellencarrière begon. Daarnaast zien we Jannik Diefenbach met zijn grootvader Alojz Abram in de campagne schitteren. In 2017 plaatste Jannik een foto van zijn opa gekleed in streetwear op zijn Instagram, en grootvader en kleinzoon zijn inmiddels uitgegroeid tot een ware internetsensatie met meer dan 600.000 volgers. Brits model Saffi Karina heeft ook een grote rol in de campagne, die haar Instagram gebruikt om body positivity te promoten.

Campagnebeeld Zalando jonge mensen in kerstkleding
Tom Johnson

Free to be

Zalando gelooft in een wereld waar iedereen vrij is om zichzelf te zijn. Free to be. ‘Tijdens de feestdagen willen we de diversiteit van ons publiek laten zien in combinatie met de vele unieke manieren waarop ze samen feestvieren,’ vertelt Jonny Ng, Director Marketing Strategy & Campaigns bij Zalando. De online retailer wil met de kerstdagen en de jaarwisseling iedereen samen zien komen, ongeacht hun verschillen. Samen maak je de feestdagen immers mooier.

Campagnebeeld Zalando twee vrouwen in kerstkleding
Tom Johnson

De campagnebeelden, die geschoten zijn door Tom Johnson, worden aangevuld door een feestelijke video van Zalando. De campagnevideo is geregisseerd door de Australische regisseur Sam Hibbard en toont de ultieme free to be-boodschap. In de video zien we hoe Tom Gashkin zijn grootmoeder (in de rol van Frances Dunscombe) meeneemt naar een bijzonder bal, waar allerlei verschillende mensen samenkomen om al dansende samen kerst te vieren.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion