Vanaf nu ga je stijlvol door de regen met Louis Vuittons nieuwe collectie regenlaarzen

Perfect voor het Nederlandse weer.

louis-vuitton-rain-collectie-regenlaarzen
Louis Vuitton

Het Nederlandse weer wordt gekenmerkt door weinig dingen, behalve de regen. Hoewel menigeen nog steeds protesteert om een regenpak op de fiets te dragen – of regenlaarzen for that matter – is niets vervelender dan doorweekt te worden van de stromende regen. Met de nieuwe collectie van Louis Vuitton komt daar verandering in. Vanaf nu kun je in stijl de regen trotseren met de nieuwe collectie high-fashion regenlaarzen van het Franse modehuis.

Footwear, Leg, Shoe, Human leg, Ankle, Boot, Thigh, Fashion, Joint, Calf,
Louis Vuitton

Louis Vuitton Rain-collectie

Louis Vuitton lanceert een gloednieuwe capsule collectie bestaande uit enkel stijlvolle regenlaarzen. De collectie heet Rain en bestaat uit verschillende ontwerpen gemaakt van waterdicht rubber. De ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder de bekende futuristische LV Archlogh en Rhapsody die Louis Vuittons creative director Nicolas Ghesquière eerder introduceerde in de vorm van sneakers en laarzen.

Footwear, Riding boot, Leg, Boot, Human leg, Brown, Knee-high boot, Thigh, Shoe, Water,
Louis Vuitton
Clothing, Footwear, Beauty, Fashion, Blond, Leg, Street fashion, Outerwear, Photography, Human leg,
Louis Vuitton

De bekende stijlen van het modehuis hebben nu dus een waterproof upgrade gekregen in de vorm van regenlaarzen die zowel modieus als functioneel zijn. Voor een vrouwelijke look is de Silhouette-laars met hoge hak ideaal en voor een meer casual look is daar de Sunbath-sneaker. Daarbij kun je kiezen uit verschillende kleuren rubber, waaronder rood, wit, kaki en roze met een matte of lakleren look. De ontwerpen zijn verkrijgbaar voor prijzen variërend tussen de 390 en 690 euro en zijn vanaf 17 januari 2020 te koop in Louis Vuitton-winkels en online.

Footwear, Human leg, Leg, Shoe, Ankle, Calf, Joint, Fashion, Human body, Plimsoll shoe,
Louis Vuitton
Footwear, White, Human leg, Leg, Shoe, Ankle, Calf, Joint, Beige, Thigh,
Louis Vuitton

Sneakerhype

De nieuwe Rain-ontwerpen zijn niet voor niets geïnspireerd op de bestaande schoen- en sneakerontwerpen van het modehuis. Het schoeisel van Louis Vuitton werden in korte tijd razend populair en droegen bij aan de heuse ("ugly") sneakerhype. Onder het creatieve bewind van Nicolas Ghesquière en Virgil Abloh heeft het traditionele modehuis zich uitgebreid naar streetwear-achtige ontwerpen en accessoires, die een grote bijdrage leveren aan het hedendaagse succes van het modebedrijf.

Footwear, Pink, Leg, Human leg, High heels, Thigh, Foot, Ankle, Joint, Shoe,
Louis Vuitton
Clothing, Leather, Jacket, Footwear, Fashion, Jeans, Leather jacket, Outerwear, Leg, Textile,
Louis Vuitton

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion