Gucci komt met een speciale Mickey Mouse-collectie voor alle Disney-fans

Disney, but make it fashion.

gucci-mickey-mouse-collectie
Gucci

De kans bestaat dat je Gucci's biggetjescollectie van vorig jaar nog voor de geest kunt halen. Speciaal voor het nieuwe Chinese Jaar van het Varken wijdde het Italiaanse modehuis een complete collectie aan de viervoeter, met deze schattige beelden als gevolg. Nu komt Gucci opnieuw met iets bijzonders om het nieuwe Chinese jaar mee in te luiden: een heuse Mickey Mouse-collectie ter ere van het Jaar van de Rat.

Gucci's Mickey Mouse-collectie

Op 25 januari begint het Chinese nieuwe jaar, en dit jaar is het Jaar van de Rat (of Muis, het is maar hoe je het vertaalt). Gucci viert dat met een Mickey Mouse-collectie en -campagne, speciaal voor alle Disney-fans out there.

Fun, Event, Leisure, Smile,
Gucci

De collectie bestaat uit verschillende ready-to-wear stukken, zoals T-shirts, jassen, sweaters, blouses, tassen en accessoires die versierd zijn met retro Mickey Mouse-print (die ook al verscheen in vorige collecties). Naast de iconische muis zijn de items ook bezaaid met Gucci's bekende logo en bijbehorende monogramprint in karakteristieke bruintinten, evenals veel kleurrijke prints en geborduurde patches.

Fun, Event, Vacation, Recreation, Leisure, Amusement park, Costume, World, Child, Style,
Gucci

Campagne in Disneyland

Om de nieuwe Mickey Mouse-collectie te promoten, sloeg Gucci de handen ineen met fotograaf en regisseur Harmony Korine. De kleurrijke beelden van de campagne werden geschoten in Disneyland, met de bekendste attracties als decor, zoals het kasteel van Doornroosje en de ronddraaiende theekopjes van Alice in Wonderland's The Mad Hatter. Bekende namen staan model voor de collectie, waaronder de Chinese actrice Ni Ni, acteur Earl Cave en ontwerper en dichter Zoë Bleu.

Water transportation, Orange, Vehicle, Boat, Leisure, Fun, Recreation, Boats and boating--Equipment and supplies, Boating, Vacation,
Gucci
Tradition, Temple, Event, Tourism,
Gucci
People, Fashion, Fun, Headgear, Dress, Photography, Fashion accessory, Street fashion, Hat, Style,
Gucci

Gucci's speciale Mickey Mouse-collectie is vanaf nu te koop, zowel online als in geselecteerde Gucci-boetieken wereldwijd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion