Rihanna maakt eerste designersamenwerking bekend voor Savage x Fenty

Voor de collectie werkte het lingeriemerk samen met modeontwerper Adam Selman.

rihanna savage fenty valentijnscollectie adam selman
Savage x Fenty

Alhoewel we nog steeds met smacht (en inmiddels een tikkeltje ongeduld) wachten op haar nieuwe album, begint Rihanna het nieuwe decennium meteen goed. Op de eerste dag van 2020 brengt de artiest en fashion icon de Valentijn collectie voor Savage x Fenty uit. En dat is er niet zo maar eentje: de collectie is gemaakt in samenwerking met modeontwerper Adam Selman -- de eerste designer collaboration van het lingeriemerk.

rihanna savage fenty valentijnscollectie campagne adam selman
Savage x Fenty

Adam Selman

Dat Savage x Fenty voor hun eerste samenwerking de handen ineenslaat met Adam Selman is geen vreemde keus. De modeontwerper is namelijk een goede bekende van Rihanna. Zo kleedde Adam haar voor de CFDA Awards in 2014, wat vervolgens een van de meest spraakmakende rode loper-momenten werd van het afgelopen decennium. Rihanna verscheen daar in een nietsverhullende doorzichtige jurk, overgoten met Swarovski stenen. 'Adam is alles waar het merk voor staat -- fun, speels en sexy,' vertelt Rihanna over de collectie.

'Ik heb altijd al lingerie willen ontwerpen,' vertelt Adam. 'Veel van mijn collecties zijn beïnvloed en geïnspireerd door details en stoffen van lingerie. Ik greep de kans dan ook met beide handen aan toen Rihanna mij benaderde voor een samenwerking met Savage x Fenty. Het creëren van sexy items die je kracht geven en je zelfverzekerd laten voelen staat centraal bij alles wat ik doe, en is iets wat Rihanna en mij altijd met elkaar verbond.'

paloma elsesser adam selman savage x fenty
Savage x Fenty

Zwoele campagne

De V Day-collectie komt gepaard met een zwoele campagne, geïnspireerd op de jaren tachtig. De hoofdkleur van de collectie? Die is natuurlijk rood -- en maakt samen met de hoog uitgesneden silhouetten en blauwe neonverlichting in de campagnefoto's de jaren tachtig vibe helemaal compleet. De sterren van de campagne zijn, naast Rihanna zelf natuurlijk, modellen Paloma Elsesser, Joan Smalls, Fiffany Luu en Adesuwa.

De Valentijn collectie van Savage x Fenty is nu hier online te verkrijgen.

Paloma Elsesser, Joan Smalls, Fiffany Luu, and Adesuwa
Savage x Fenty

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion