Neem een kijkje in Prada's neongroene pop-up store in Parijs

Galeries Lafayette Hausmann in Parijs is omgetoverd tot een gifgroen Prada-paradijs.

prada-pop-up-store-parijs
Prada

Het Parijse luxe warenhuis Galeries Lafayette Haussmann staat erom bekend eens in de zoveel tijd hun interieur te wijden aan een bijzondere pop-up store. Zo was er onlangs nog een heuse Barbie pop-up store te bewonderen, evenals een spectaculaire schaatsbaan op het dak. Nu heeft het historische warenhuis in Parijs iets nieuws voor Prada-liefhebbers. Zo opent er een neongroene pop-up store van het Italiaanse modehuis, en die wil je even zien.

Prada pop-up store in Parijs

Als je eenmaal de Prada pop-up store in Galeries Lafayette Haussmann betreedt, stap je in een gifgroene wereld vol Prada goodies uit de nieuwe Lente/Zomer 2020 collecties. De ruimte – die in totaal 77 vierkante meter in beslag neemt – staal vol met felgroene stellages, neonlichten en er ligt zelfs een bijpassend groen vloerkleed op de grond. Ook de etalages van Galeries Lafayette zijn in Prada's gifgroene thema, met mannequins gekleed in de nieuwste ontwerpen van het Italiaanse modehuis. De pop-up doet sterk denken aan Louis Vuittons pop-up in New York, die afgelopen zomer te bezoeken was.

De Prada pop-up store is nog te bezoeken tot en met 10 februari. Mocht je binnen die tijd een bezoek naar Parijs op de planning hebben staan, dan weet je waar je moet zijn. Daarnaast hebben we nog een aantal aanraders voor de Franse hoofdstad, geselecteerd door Vogue-editors.

Prada Lente/Zomer 2020

In de Prada pop-up store is de nieuwe collectie van het modehuis te koop. Tussen de neonkleurige stellages hangen items uit de Lente/Zomer 2020 collectie, die afgelopen september geshowd werd in Milaan. Binnen de collectie zien we veel klassieke Prada-stukken, zoals zijden blouses, midi-rokken en mantelpakken, maar ook zomerse items zoals leren sandalen met touw, rieten tassen en de nieuwe variant op de buckethat. Bekijk de complete show in onderstaande gallery.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion