FKA Twigs' engelachtige verschijning in Valentino haute couture tijdens Men's Fashion Week

De zangeres trad op tijdens de Herfst/Winter 2020-show van Valentino's mannencollectie.

Optreden FKA Twigs tijdens Valentino herfst/winter 2020 show van Pierpaolo Picciolo op Paris Men's Fashion Week
Pascal Le Segretain

FKA Twigs maakte een onverwachte verschijning op Men's Fashion Week in Parijs, met een optreden tijdens de Valentino Herfst/Winter 2020 show. Ontwerper Pierpaolo Piccioli had de zangeres uitgenodigd om de soundtrack voor zijn show te verzorgen. Twigs trad als een engelachtige verschijning op met akoestische versies van haar nummers Mary Magdalene en Cellophane.

FKA Twigs in Valentino

Voor het optreden droeg Twigs een geraffineerde couture jurk van wit kant, bezaaid met pailletten. De outfit komt uit Valentino's haute couture 2019 collectie die afgelopen november getoond werd in het imposante Chinese Zomerpaleis in Beijing. Het enige verschil tussen de catwalkversie en de look van Twigs, is het masker bezet met schitterende stenen. Voor de Twigs-vriendelijke versie creëerde het atelier een masker dat slechts de helft van haar gezicht bedekt – zo belemmerde het accessoire haar niet tijdens het zingen.

Valentino haute couture herfst/winter 2020 Zomerpaleis Beijing
Valentino

Valentino Daydream

De haute couture collectie van Twigs' look was getiteld Valentino Daydream. We zagen al eerder een look uit die collectie voorbijkomen tijdens de Golden Globes, waar J-Lo gekleed ging in een jurk van het Italiaanse modehuis. Ze droeg daar op de rode loper een Valentino jurk in wit en goud, met op de buste een gigantische strik in groen en goud. Ook breakout star Kaitlyn Dever kwam in Valentino haute couture gekleed naar de awardsshow. Zij droeg een gebloemde baljurk met pofmouwen uit de Valentino Daydream-collectie.

FKA Twigs treedt op tijdens Valentino herfst winter 2020 show op Paris Mens Fashion Week
Pascal Le Segretain

Vriendschap met Pierpaolo Piccioli

Zangeres Twigs en ontwerper Pierpaolo leerden elkaar lang voor de show kennen. De vriendschap tussen het creatieve duo begon vorige zomer. Tijdens de Herfst/Winter 2019 haute couture show in Parijs, zat de zangeres front row – volledig gekleed in Valentino. Ze droeg toen een bucket hat met de Valentino 'V' erop, een zwarte jurk en laarzen met koeprint. Na de show werd Twigs voorgesteld aan Pierpaolo's premieres, de vrouwen die aan het hoofd staan van het Valentino-atelier.

FKA Twigs front row bij Valentino Herfst/Winter 2019 haute couture show in Parijs
Pascal Le Segretain

'Magdalene'

De nummers van het optreden van FKA Twigs – de artiestennaam van Tahliah Debrett Barnett – komen van haar nieuwe album Magdalene. De zangeres bracht het langverwachte vervolg op haar debuutalbum LP1 afgelopen november uit. Magdalene is een experimenteel electronisch album en komt gepaard met even avant-gardische videos. In april van vorig jaar bracht Twigs de eerste single Cellophane van het album uit. In de video voor dat nummer zien we de zangeres een ontroerende act opvoeren, die de kunst van paaldansen naar ongekende hoogten weet te tillen.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion