Jennifer Lopez droeg maar liefst vijf Versace-looks tijdens haar spectaculaire Super Bowl-optreden

In haar zes minuten durende Halftime Show verscheen J. Lo in de ene na de andere Versace-outfit.

jennifer-lopez-versace-super-bowl
Jeff KravitzGetty Images

Gisteren vonden niet alleen de BAFTA's plaats, maar was het ook tijd voor de beruchte Super Bowl Sunday in de Verenigde Staten. Het leukste aan de American football game is niet de wedstrijd zelf, maar wat er tussendoor gebeurt: de Halftime Show. Dit jaar had Jennifer Lopez de eer om de show te verzorgen, samen met mede-zangeres Shakira. Voor haar optreden koos J. Lo voor een samenwerking met haar favoriete modehuis Versace. Zo droeg de zangeres maar liefst vijf spectaculaire looks van het Italiaanse modehuis tijdens haar Super Bowl-optreden.

Jennifer Lopez in Versace

Tijdens het intermezzo van de Super Bowl geeft een grote artiest een spectaculair optreden, waarvoor alles uit de kast wordt gehaald. Van legers aan dansers en surprise support acts tot een reeks adembenemende outfits. Voor de looks van haar Halftime Show schakelde Jennifer Lopez de hulp in van haar stylisten Rob Zangardi en Mariel Haenn. 'We dachten, wanneer mensen aan Jennifer denken, denken ze aan Versace,' vertelde Haenn voor de show aan de Amerikaanse Vogue. 'Toen het Super Bowl-optreden bevestigd werd, wisten we meteen dat het Versace moest worden.' Het merk sluit perfect aan bij de krachtige, sexy esthetiek van de zangeres. J. Lo is op dit moment dan ook het gezicht voor de Lente/Zomer 2020 campagne van het Italiaanse modehuis.

Jennifer Lopez tijdens Super Bowl Halftime Show 2020 in Versace
Jamie SquireGetty Images

Vijf Versace-looks

Lopez verscheen in niet één, maar vijf verschillende Versace-looks tijdens de zes minuten durende show. Twee looks met een lederen biker suit, waarover ze voor de eerste outfit een verwijderbare roze rok droeg – met als reveal eronder een zilveren bodysuit voor look nummer drie. Look vier was een oversized veren cape, een combinatie van de vlaggen van de Verenigde Staten en Puerto Rico. Jennifer sloot de show af in look vijf: een zilveren salsa-outfit met franjes.

Jennifer Lopez tijdens Super Bowl Halftime Show 2020 in Versace
Kevin MazurGetty Images

213 Versace-outfits

Stylisten Rob en Mariel creëerden naast J. Lo ook de looks voor de 130 dansers van de show. 'We ontwierpen in totaal 213 kostuums en 143 paar schoenen voor de zes minuten durende show, terwijl we voor haar tour 140 kostuums deden voor een twee uur durende show', vertelde Rob aan The Hollywood Reporter. Het duo werkte nauw samen met Donatella Versace en het Italiaanse modehuis om alle looks te realiseren.

Jennifer Lopez tijdens Super Bowl Halftime show 2020 in Versace
Tom PenningtonGetty Images

Meerdere outfit changes

Naast de verschillende looks moest er ook rekening gehouden worden met een hoop technische details bij het stylen. 'Dit is een set van zes minuten, met meerdere costume changes voor haar en 130 dansers. We moesten ervoor zorgen dat haar kostuums vooral op het podium heel snel konden worden veranderd,' aldus Haenn. De oplossing voor de complexe logistiek? J. Lo en haar dansers moesten meerdere looks tegelijk dragen zodat elk kostuum een andere outfit eronder verborgen had. 'De looks moesten over elkaar worden gedragen omdat ze nooit echt het podium verlaat,' vertelt Haenn aan Vogue. 'De snelste outfit change is in 8 seconden!'

Jennifer Lopez tijdens Super Bowl Halftime Show 2020 in Versace
Jeff KravitzGetty Images
Jennifer Lopez tijdens Super Bowl Halftime Show 2020 in Versace
Jeff KravitzGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion