Vogue Nederland lanceert XXL modenummer met topmodel Anok Yai op de cover

Vogue's nieuwe XXL-modenummer staat in het teken van de nieuwe generatie wereldverbeteraars.

vogue-maart-2020
Julia Noni, Vogue Nederland, Maart 2020

Daar is-ie dan! Vogue Nederland lanceert haar extra dikke maartnummer met supermodel Anok Yai op de cover. Vogue's XXL-modenummer staat niet alleen in het teken van het nieuwe modeseizoen waarbij we de grootste Lente/Zomer 2020 trends voorstellen, maar we presenteren je ook een jonge generatie wereldverbeteraars, a.k.a. onze Class of 2020, een indrukwekkende hotlist van jonge Nederlandse vrouwen die vast voornemens zijn de wereld beter, mooier en schoner te maken.

Bestel Vogue's maartnummer hier

Anok Yai op de cover

De in Egypte geboren Amerikaanse Anok Yai siert de cover van Vogue's nieuwe maartnummer. Als onderdeel van een nieuwe generatie topmodellen werd ze ontdekt op Instagram, en binnen een paar maanden nam Anoks modellencarrière een vlucht. Ze werd het tweede zwarte model dat ooit een Prada-show opende (Naomi Campbell ging haar voor) en is sindsdien niet van de catwalk weg te denken. Het 22-jarige supermodel prijkt nu op de cover van ons maartnummer in een gele Louis Vuitton-jurk en adembenemend lange benen, waarin tevens een bijzonder interview met de rising star te lezen is.

Anok Yai is het covermodel van Vogue's nieuwe maart 2020-nummer
Julia Noni, Vogue Nederland, Maart 2020

XXL-modenummer

Het maartnummer van Vogue gaat uiteraard over nieuwe kleding, met daarin de beste fotografen en modellen van de wereld die vorm geven aan de Lente/Zomer 2020 collecties. Maar dat is niet het enige wat speelt, want naast nieuwe collecties zagen we ook veel duurzaamheidstatements die door modehuizen werden gemaakt. Van Gucci's CO2-neutrale catwalkshow tot de volledig plastic-vrije en recyclebare show van Dior, de modewereld lijkt eindelijk te zijn wakkergeschud. In Vogue's maartnummer staat vooral die nieuwe generatie ontwerpers centraal die niet alleen duurzaam en vernieuwend is, maar ook een duidelijke boodschap heeft.

Anok Yai is het covermodel van Vogue's nieuwe maartnummer
Julia Noni, Vogue Nederland, Maart 2020

Class of 2020

En die nieuwe generatie ontwerpers behoren dan tot Vogue's Class of 2020, een generatie die idealen heeft en in actie komt voor een betere wereld. In dit nummer vind je in totaal 37 namen, waaronder Gisele Azad (oprichtster van inclusief beautymerk Skøn), muzikant Imani Selina en activiste Roos de Vries.

Class of 2020 in het Vogue maartnummer van 2020
Julia Marino, Vogue Nederland, Maart 2020

Daarnaast interviewen we ontwerper Daniel Lee, die binnen twee jaar van Bottega Veneta het meest gevierde modehuis van nu maakte, en filmster Saoirse Ronan, die de ene na de andere nominatie in de wacht sleepte (en een Golden Globe won) voor haar vertolking van Jo March in Greta Gerwigs verfilming van Little Women. Of ze ook een Oscar wint voor haal rol, zal over een week duidelijk worden.

Vogue's maartnummer met Anok Yai op de cover ligt vanaf donderdag 6 februari in de winkel en is hier online te bestellen.

Bestel Vogue's maartnummer hier

Wist je dat je als abonnee Vogue digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion