Waarom Designer-Vintage de beste plek is om een Hermés- of Chaneltas te bemachtigen

Mocht je nog willen investeren in een designertas of twee.

Beeld van een vintage Chaneltas, vrijgegeven door webshop Designer-Vintage.
Fotografie Anh Kiet Duong / Witman Kleipool

Vintage winkelen is niet alleen duurzaam, het is ook nog eens hartstikke leuk, zeker in het geval van designeritems. Wie op zoek is naar díe tas van Chanel of dat jasje van Prada – en zeker wil weten dat de aankoop veilig is – wil even rondkijken op webshop Designer-Vintage, waar items binnen verschillende categorieën een nieuw leven krijgen.

Relaunch Designer-Vintage

Designer-Vintage bestaat al een tijdje, maar is eind november live gegaan met een nieuw platform, waardoor het nog makkelijker is om je persoonlijke voorkeuren in te stellen (of iets te verkopen, ook niet onbelangrijk). De items zijn – in vergelijking tot een handjevol andere websites – goed zichtbaar, dus eindeloos inzoomen op een tas hoeft niet meer. Ook als je niet naar iets specifieks op zoek bent is de site handig: op de homepage worden 'populaire' items uitgelicht, soms binnen een bepaald thema. Geen ongewenst onderdeel, want door het immense aanbod op vergelijkbare sites kan het soms lastig zijn om dat ene pareltje te vinden.

Vintage tassen van webshop Designer-Vintage
Fotografie Anh Kiet Duong / Witman Kleipool

Op de webshop is het makkelijk om te kopen én verkopen, of je nou op zoek bent naar Louboutins, een originele Hermès Birkin of een ander collector's item. Extra fijn: Designer-Vintage vraagt geen commissie, dus als koper sleep je altijd een goede deal binnen. Items worden tevens gecontroleerd op authenticiteit, want van een kat in de zak kopen wordt geen mens blij. Wél leuk – extra karakter aan je outfit toevoegen en de kans op dubbelgangers verkleinen. De kers op de taart na een toegewijde jacht op vintage treasures naar je hart. Om de launch te vieren ontvang je als Vogue-lezer nu één maand gratis Early Access.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion