Beyoncé brengt eerbetoon aan Kobe Bryant in een goud pak van Sergio Hudson

De zangeres eerde de overleden basketballer en zijn dochter tijdens een herdenkingsdienst met muziek én een speciale look.

beyonce-couturejurk-valentino-parijs
Getty Images

In het Staples Center in Los Angeles heeft op maandag de herdenkingsplechtigheid voor basketballer Kobe Bryant en zijn dochter Gianna plaatsgevonden, die vorige maand om het leven kwamen door een helikoptercrash. Onder meer Beyoncé was aanwezig bij de emotionele dienst, die de sporter eerde middels zijn favoriete nummers én een bijzondere gouden look.

Sergio Hudson pak

Voor het opvoeren van twee van haar grootste hits – "XO" en "Halo" – droeg ze een satijnen ontwerp van Sergio Hudson. De geel-goude kleur lijkt te refereren aan de officiële teamkleuren van The Lakers, het team waar Bryant jaren aan verbonden is geweest. Hudson heeft eerder Michella Obama en Rihanna gekleed, en ook Beyoncé droeg eerder een stuk van zijn hand: in september verscheen ze nog in een item uit zijn Herfst/Winter 2019 collectie.

Geel, paars en goud

Niet alleen Beyoncé's pak, maar ook de rest van haar look was een subtiele ode aan Kobe: zo koos ze niet alleen voor paarse sieraden – tevens onderdeel van de officiële kleuren van het team –, maar ook voor nailart in dezelfde kleur, waar de namen van Kobe en Gianna ('Gigi') in het goud op zijn geschreven. De 37-jarige zangeres droeg tevens een button met 'KB' op haar blazer. Tijdens de herdenking bleek uit alles dat Kobe veel voor Beyoncé betekende. 'Ik ben hier omdat ik van Kobe hield', vertelde ze voor het opvoeren van "XO". 'Dit was één van zijn favoriete nummers.'

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'A Celebration of Life'

Naast Beyoncé waren er veel andere celebrities aanwezig bij 'A Celebration of Life', onder wie Michael Jordan, Alicia Keys, Kim Kardashian en Jennifer Lopez (die zelf de nummers '24' en '2' op haar nagels liet lakken, de respectievelijke rugnummers van de overleden basketballer en zijn dochter). Alicia Keys en Christina Aguilera traden tevens op bij de herdenking, waarbij het gebruik van mobiele telefoons was verboden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion