Zayn Malik is het gezicht van de sieradenlijn van Gigi's broertje Anwar Hadid

In de campagne is de tattoo van vriendin Gigi Hadid die Zayn liet zetten prominent aanwezig.

Zayn Malik en Gigi Hadid tijdens het Met Gala in 2016.
Mike CoppolaGetty Images

Dat je in de Hadid-familie een model voor iedere klus kunt vinden, blijkt maar weer uit de nieuwe campagne van de sieradenlijn van Anwar Hadid. Deze keer was het de beurt aan Gigi's vriendje Zayn Malik om op de foto te worden gezet. De muzikant is het nieuwe gezicht voor Martyre, de unisex sieradenlijn die Anwar in 2018 begon met muzikant Yoni Laham.

Zayn Malik gezicht van sieradenlijn Anwar Hadid

Voor de Hadids geldt: samen staan we nóg sterker. Toen Anwar Hadid daarom een model zocht om zijn nieuwe sieradencollectie te presenteren, hoefde hij niet ver te zoeken. 'Zayn is al zo lang mijn vriend, en hij heeft ons label altijd gesteund,' vertelt Anwar aan W Magazine. 'We houden ervan om nieuwe dingen te creëren met andere artiesten op een comfortabele, natuurlijk manier.' Ook de fotograaf van de campagne is geen onbekende van de familie. Alana O'Herlihy is een hechte vriend van Gigi en Bella. 'Het voelde super goed om enkel met vrienden en familie te werken aan dit project,' aldus Anwar.

Zayn Malik in Martyre campagne van Anwar Hadid
Alana O’Herlihy

Unisex sieradenlabel Martyre

Anwar begon het sieradenlabel Martyre in 2018, samen met vriend en muzikant Yoni Laham. De jongste Hadid-telg stond zelf model voor de eerste campagne van het label. De sieradenlijn is unisex – het duo ontwerpt niet met een specifiek gender in gedachten. 'Dat voelt logisch voor ons, want we ontwerpen met Anwar in gedachten,' vertelde Yoni vorig jaar aan W Magazine. 'Anwar heeft een heel persoonlijke stijl die niet genderspecifiek is. We hebben er eigenlijk nooit echt over hoeven praten dat de lijn unisex is.'

Gigi's vriendje Zayn Malik in nieuwe campagne voor sieradenlijn van Anwar Hadid
Alana O'Herlihy
Zayn Malik in Martyre campagne van Anwar Hadid
Alana O’Herlihy

Gigi Hadid en Zayn Malik

De campagne komt een paar weken uit nadat het nieuws brak dat Zayn Malik en Gigi Hadid officieel weer bij elkaar zijn. Het koppel heeft al jaren een knipperlichtrelatie. Toen in januari foto's van de twee online verschenen, bleek dat Zayn en Gigi na een break van een jaar toch weer bij elkaar zijn. Hopelijk houdt hun relatie – ondanks hun drukke agenda's – nu wél stand en zullen we het stel weer geregeld samen zien in stijlvolle (matching) outfits.

Bekijk de beste streetstyle looks van Gigi Hadid

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion