Bruidslabel doet trouwjurken cadeau aan verloofd ziekenhuispersoneel

Een meer dan verdiend initiatief.

Model poseert in bruidsjurk in Vogue Nederland
Tung Walsh, Vogue Nederland, mei 2019.

Het Spaanse bruidslabel Pronovias Group doneert trouwjurken aan brides to be die in het ziekenhuis aan de frontlinies werken in de strijd tegen COVID-19. Met het initiatief willen ze verloofde ziekenhuismedewerkers, die in deze periode eigenlijk hun jurk zouden gaan uitzoeken, een steuntje in de rug geven.

Voor al het verloofde personeel

De actie van Pronovias begon dit jaar in China, waar het merk al honderden verloofde vrouwen een jurk kon aanbieden. Nu heeft het merk dus besloten de actie uit te breiden en tot 31 augustus te verlengen. Het aanbod geldt voor iedereen die in het ziekenhuis werkt – van doktoren, tot verpleging, conciërges en kantinemedewerkers.

Nederlanders kunnen helaas (nog) geen gebruik maken van de actie, maar in Barcelona, Madrid, Sevilla, Rome, Milaan, Parijs, Lyon, Marseille, Lissabon, Londen, New York, Los Angeles, Miami, Houston, Mexico-Stad is het voor bruiden in spé wel mogelijk om kosteloos een trouwjurk te bemachtigen. Wellicht wordt Nederland binnenkort ook aan dat rijtje toegevoegd, want Pronovias Group heeft meerdere verkooppunten in ons land.

#LoveConquersAll

Alessandra Rinaudo, artistiek directeur van de Pronovias Group, stelde voor het initiatief een speciale The Heroes Collection samen. Ze omschreef het ziekenhuispersoneel tegen WWD (volledig terecht!) als 'ware soldaten, onverbiddelijk aan het strijden om de zieken beter te maken.' Zo vervolgt ze: 'Het is een eer om hen te kunnen steunen en bewustzijn te creëren voor al deze vrouwen die zo hard werken om deze pandemie te boven te komen. Liefde zal overwinnen.' Pronovias gebruikt bij de campagnehashtag #LoveConquersAll.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Amandine Ohayon, ceo van Pronovias, voegde daar aan toe hoe enorm dankbaar ze zijn voor deze heldinnen die in ziekenhuizen over de hele wereld die hun leven riskeren om dat van anderen te redden. 'Onze trouwjurken doneren aan deze geweldige vrouwen is het minste wat we kunnen doen om ze voor even op te vrolijken,' sluit ze af.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus