Koop je kleding nu rechtstreeks vanuit de kast van Kate Moss

Via de liefdadigheidsverkoop van Vestiaire Collective kunnen de items van je favoriete stijliconen door jou gedragen worden.

Liefdadigsheidsverkoop van Vestiaire Collective: Kate Moss tijdens Paris Fashion Week
Claudio LaveniaGetty Images

Heb jij er altijd al zo cool uit willen zien als topmodel en stijlicoon Kate Moss? Dan is dit je kans: kleding uit de kast van Kate is nu online te koop. Vestiaire Collective, een online platform voor verkoop van tweedehands designerkleding, is een inzamelingsactie begonnen om geld op te halen voor de strijd tegen het coronavirus. Naast Kate verkopen iconen uit de mode-industrie een aantal bijzondere kledingstukken, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

Liefdadigheidsverkoop op Vestiaire Collective

Naast Kate, verkopen mode-iconen als Carine Roitfeld, Clare Waight Keller, Anna Dello Russo en Thandie Newton kledingstukken om geld in te zamelen voor de strijd tegen het coronavirus. Online tweedehands designerwinkel Vestiaire Collective nodigde een indrukwekkend lijstje met namen uit om hun kast door te spitten en een aantal van hun favoriete items te koop aan te bieden. Met de liefdadigheidsverkoop wil het platform geld ophalen voor verschillende goede doelen, die allemaal in het teken staan van de strijd tegen COVID-19.

Kate Moss verkoopt faux fur panterprint jas voor het goede doel

De oprichters van Vestiaire Collective, Fanny Moizant en Sophie Hersan, lieten via hun website weten dat ze de volledige opbrengt van de sale zullen doneren aan het goede doel. De beroemdheden die hun items te koop aanbieden, mochten zelf kiezen welk goed doel zij willen steunen. Zo koos Kate Moss om de opbrengst van de verkoop van haar faux fur panterprint jas aan de World Health Organization te doneren. Benieuwd bij wiens kledingstukken je allemaal kunt bemachtigen? Op een speciale pagina van de website van Vestiaire Collective kun je alle namen vinden én de goede doelen die ze steunen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zien: de beste looks van Kate Moss

Beroemdheden dragen hun steentje bij tijdens de coronacrisis

Het initiatief van Vestiaire Collective is een van de vele manieren waarop beroemdheden en de mode-industrie zich inzetten voor de strijd tegen het coronavirus. Zo doneerden Blake Lively en Ryan Reynolds al honderdduizenden euros, zijn modehuizen als Dior en Chanel medische hulpmiddelen gaan produceren stelde Rihanna een bedrag van maar liefst vijf miljoen euro beschikbaar om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus