Vogue-editors lanceren online fashion talks waaraan jij mee kunt doen

In Vogue's nieuwe online serie Vogue Global Conversations komen de grootste namen uit de mode-industrie aan het woord.

De beste streetstyle looks van Paris Fashion Week Herfst/Winter 2020.
Jonathan Daniel Pryce

De gevolgen van de coronacrisis zijn groot voor iedere industrie, zo ook de mode-industrie. Modeweken zijn uitgesteld, creatievelingen zitten thuis zonder werk en de omzet van modelabels is fors gedaald. Het is nu tijd om na te denken over de toekomst van mode. Om die reden lanceert Vogue een nieuwe serie webinars, getiteld Vogue Global Conversations, waarin editors in gesprek gaan met de grootste namen in de industrie over wat de toekomst voor mode in petto heeft. En jij kunt zelf de talks digitaal bijwonen.

Vogue Global Conversations

De Vogue Global Conversations zullen verdeeld worden over vier dagen en op Zoom worden gehouden. Een breed scala aan onderwerpen zal worden behandeld, van wat de invloed van quarantaine is op creativiteit en design tot wat de toekomst is van fysieke retail en e-commerce. Een aantal van Vogue's editors zal in gesprek gaan met modeontwerpers en andere professionals uit de industrie om samen na te denken over wat de obstakels zijn van de huidige situatie en hoe het modelandschap er in de toekomst uit gaat zien.

Vogue Global Conversations
Vogue Global Conversations

Anna Wintour over Vogue Global Conversations

Anna Wintour benadrukte dat dit het moment is om samen te komen als industrie, en samen na te denken over oplossingen voor vragen die voor de hele modewereld nu van belang zijn. 'We zijn allemaal verenigd in dezelfde uitdagingen en vragen,' vertelt de editor-in-chief van de Amerikaanse Vogue. 'Deze conferentie is een moment voor ons om samen te komen, te verbinden en onszelf eraan te herinneren dat we een wereldwijde gemeenschap zijn. Ik kijk ernaar uit om geïnformeerd en geïnspireerd te worden door de gesprekken van Vogue Global Conversations.'

Bekijk ondertussen Vogue's interview met coversterren Marwan Kenzari en Nora Ponse

Webinars gemodereerd door Vogue-editors

De panelgesprekken zullen gemodereerd worden door een internationaal team van Vogue-editors, waaronder editor-in-chief van de Britse Vogue, Edward Enninful; editor-in-chief van de Spaanse Vogue, Eugenia de la Torriente; editor-in-chief van Vogue China, Angelica Cheung; editor-in-chief van Vogue Italia en L'Uomo Vogue, Emanuele Farneti en director van Vogue Runway, Nicole Phelps. Gasten van de panel talks zijn onder anderen ontwerpers Marc Jacobs, Stella McCartney, Olivier Rousteing en Virgil Abloh. De Vogue Global Conversations worden gehouden van dinsdag 14 april tot vrijdag 17 april, iedere dag om 15.00 uur (Nederlandse tijd) via Zoom. Je kunt de webinars bijwonen door je aan te melden via de links hieronder:

    This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
    Advertentie - Lees hieronder verder
    Meer van Coronavirus