Met deze veiling kun je een kaartje voor de Jacquemus-show of een livesessie met bekende influencers winnen

De veiling A Little Something is een droom voor modeliefhebbers.

Jacquemus Herfst/Winter 2020 show op Paris Fashion Week
Peter WhiteGetty Images

Heb jij er altijd al van gedroomd een keertje een show van Jacquemus bij te wonen? Of misschien klinkt een FaceTime-sessie met modegoeroe Leandre Medine van Man Repeller je als muziek in de oren? En hoe gaaf zou het zijn om een originele schets van modeontwerper Alber Elbaz aan je muur te hebben hangen? Voor wie wat spaargeld daarvoor opzij heeft gezet is de bijzondere veiling A Little Something voor het goede doel de uitgewezen kans.

Een modeveiling in het teken van het goede doel

Beroemdheden en modehuizen proberen links en rechts hun steentje bij te dragen in de strijd tegen het coronavirus. Zo ook het modelabel Chufy van Sofia Sanchez de Betak. Chufy organiseert de charity veiling A Little Something van woensdag 15 tot zondag 19 april. De opbrengsten van die veiling gaan naar Artsen zonder Grenzen, een goeddoel dat zich op dit moment inzet om het coronavirus en de gevolgen daarvan te bestrijden. Met partners als influencer Leandre Medine, hoofdredacteur van Vogue Paris Emmanuelle Alt, ontwerper Jacquemus en actrice Diane Kruger is A Little Something een droomveiling voor modeliefhebbers.


Een droomveiling voor modeliefhebbers

Van de items en ervaringen die geveild worden bij A Little Something gaat menig modehart sneller kloppen. Zo kun je naast een ticket voor de Jacquemus Lente/Zomer 2021 show, een livesessie met Leandre Medine of een originele schets van modeontwerper Alber Elbaz tal van andere unieke items bemachtigen. Je kunt bij A Little Something bijvoorbeeld op een Valentino Supervee tas bieden, een Rimowa x Dior bagagekoffer wordt geveild en een gesigneerd tennisracket van Maria Sharapova is een van de begeerde items.

Ook zien: Oumayma Elboumeshouli neemt je mee naar de Burberry-show

Sofia Sanchez de Betak

De veiling is een initiatief van Sofia Sanchez de Betak, een influencer-turned-designer die voor haar modelabel Chufy collecties ontwerpt geïnspireerd op haar reizen. 'Wanneer je de statistieken ziet als dat 5,3 miljoen kinderen onder de vijf jaar oud in 2018 gestorven zijn aan ondervoeding, en je ziet dat die situatie nog erger wordt met de komst van het coronavirus, kun je niet langer thuis bang zitten zijn. Je moet er iets aan doen,' vertelde Sofia Sanchez de Betak aan Vogue US.

Alle informatie en aangeboden items vind je op A Little Something.

Bestel Vogue Nederland en Vogue Living nu online zonder verzendkosten en ontvang de nieuwste issues binnen twee werkdagen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion