Louis Vuitton's work-out collectie is perfect om te sporten in je eigen woonkamer

Mocht je nog naar extravagante gadgets zoeken om thuis sporten nét wat aangenamer te maken.

volleybal en flessendrager uit louis vuitton sporting goods collectie
Louis Vuitton

In tijden waarin menig look vooral uit een joggingbroek en sweater bestaat, moet het niet makkelijk zijn als modehuis. Daar heeft Louis Vuitton iets slims op bedacht: het luxe label komt met talloze sportieve items die work-outs vanuit je eigen woonkamer net wat leuker, makkelijker – en mogen we zeggen: extravaganter – maken.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sporting Goods collectie

De sportlijn van Louis Vuitton bestaat uit een aantal uiteenlopende items, van een lederen springtouw tot een pingpongset. Veel artikelen zijn voor nu al uitverkocht, zoals de op het hippietijdperk geïnspireerde brillenkoker, of de zomerse surfplank met het bekende Monogram-patroon (niet dat wij hier nou heel royaal golven kunnen pakken, maar soit). Ondertussen is een handjevol items nog steeds beschikbaar, zoals een set dumbbells voor wie sterker wil worden, of een complete uitrusting voor een potje tennis.

strandtennisset uit louis vuitton' sportcollectie
Louis Vuitton
surfplank uit louis vuitton' sportcollectie, 2020
Louis Vuitton

Louis Vuitton volleybal

Voor de liefhebbers van balsport is er een volleybal met speciaal LV patchwork, die overigens ook prima ter decoratie voor in huis kan dienen, aldus de beschrijving. De lederen flessenhouder is daarentegen dan weer té handig om te laten verstoffen: het item is niet alleen handig om water, maar ook wijn in te verkassen. Wel zo fijn, als je die work-outs na een tijdje toch weer wil laten varen. Heb je een natuurrijk gebied om de hoek? Dan is de golfset optioneel, of de ski's, al gokken we dat je daar in Nederland nu niet heel ver mee gaat komen.

Zien: Louis Vuitton's Lente/Zomer 2020 campagne

Een reguliere prijs betaal je niet voor de items: de bedragen variëren van 500 tot 5350 dollar. Bepaald geen standaardinvestering, mocht je net om de hoek komen kijken in de wereld der thuis work-outs. Maar toch: wie een uniek Louis Vuitton-item wil bemachtigen en daar ook nog 's de gezonde voordelen van mee wil pakken, slaat hier twee vliegen in één klap.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sport & Fitness