Je kunt nu een van de iconische outfits uit 'Midsommar', 'Uncut Gems' en 'Euphoria' kopen

Goed nieuws voor wie er altijd al van gedroomd heeft om in die imposante bloemenjurk uit Midsommar te flaneren.

still uit midsommar florence pugh in may dress
Courtesy of A24

Hoewel het verhaal van Midsommar van regisseur Ari Aster een regelrechte nachtmerrie is, zijn een aantal van de outfits uit de hypergestileerde film een ware dream-come-true. Wellicht heb je om het kijken van de film wat dragelijker te maken, tussendoor even in gedachten rondgehuppeld over de Zweedse heide in die waanzinnige bloemenjurk die Florence Pugh aanhad. In dat geval hebben we goed nieuws voor je: die fantasie zou nu zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. Bij een veiling van productiehuis A24 is namelijk die jurk – naast een hoop andere originele filmkostuums – te koop.

Veiling van iconische kostuums uit films en tv-series voor het goede doel

De veiling van iconische outfits uit films en tv-series als Midsommar, Uncut Gems en Euphoria, wordt georganiseerd door productiehuis A24. Oorspronkelijk zou deze pas in de zomer plaatsvinden, maar door de huidige coronacrisis heeft het New Yorkse A24 besloten de veilingdata te vervroegen. De opbrengst van de geveilde items zal naar verschillende goede doelen gaan, die zich inzetten voor communities in New York die het zwaarst getroffen door het coronavirus.

hoodie van rue gespeeld door zendaya uit euphoria
Courtesy of A24

Outfits uit Midsommar, Uncut Gems, Euphoria en meer

A24 is het productiehuis achter films als het vervreemdende Midsommar, de bloedstollende thriller Hereditary en de misdaadfilm Uncut Gems met Adam Sandler. Daarnaast produceren ze ook hitseries als Euphoria en Mid90s. Van al die titels worden nu de meest iconische – en originele! – looks te koop aangeboden via een speciale veiling. Zo kun je vanaf 22 april bieden op een hoodie die door Rue (gespeeld door Zendaya) gedragen werd in Euphoria en zullen enkele outfits uit Uncut Gems vanaf 4 mei te koop zijn. Maar het meest opvallende stuk waar je op kunt bieden moet die bloemenjurk uit Midsommar zijn, gedragen door acteur Florence Pugh in de laatste angstaanjagende scènes van de film.

Zien: Florence Pugh haar negen beste looks

may dress uit midsommar
Courtesy of A24

Bloemenjurk uit Midsommar te koop

Fans van de door Ari Aster geregisseerde horrorfilm kunnen met de sistren jurken die geveild worden even doen alsof ze onderdeel zijn van de Hårga cult uit de film. De echte showstopper uit de Midsommar-collectie is de imposante bloemencouturejurk waar Florence Pugh de laatste momenten van de film in doorbrengt. De jurk is van de hand van kostuumontwerper Andrea Flesch en bestaat uit tienduizend met de hand gelijmde zijden bloemen. Vanaf 27 april kan er geboden worden op de stukken uit Midsommar.

Meer informatie over de veiling van productiehuis A24 kun je vinden op de website.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion