Vogue Global Conversations keert terug met onder andere John Galliano en Jacquemus

Op 6 en 7 mei vindt er een nieuwe serie online panelgesprekken plaats tussen editors en grote namen uit de mode-industrie.

vogue global conversations
Vogue Global Conversations

Meer dan 39.000 mensen logden eerder deze maand in op Zoom om de eerste editie van Vogue Global Conversations bij te wonen. Vogue-editors van over de hele wereld interviewden ontwerpers zoals Marc Jacobs en Stella McCartney en andere grote namen uit de industrie, waaronder Balenciaga’s Cédric Charbit and Remo Ruffini van Moncler. De onderwerpen die werden besproken waren uiteenlopend: van een discussie met Olivier Rousteing over de potentie van digitale modeshows, tot een gesprek met Virgil Abloh over het belang van meer samenwerking in de industrie.

Na het grote succes van deze eerste editie keert Vogue Global Conversations in mei terug met een nieuwe groep editors en panelleden. De gesprekken, opgezet door het Vogue Global Network en Vogue Runway, zullen plaatsvinden op 6 en 7 mei via Zoom.

Woensdag 6 mei

Op 6 mei zal de hoofdredacteur van Vogue US, Condé Nast’s Amerikaanse artistiek directeur en global content advisor Anna Wintour samen met Vogue Taiwan’s hoofdredacteur Leslie Sun een tweedelig panel hosten met de titel “Creativiteit tijdens de crisis”. Wintour praat met Maison Margiela’s John Galliano over de geschiedenis van duurzaamheid en upcycling van het modehuis. Sun modereert daarnaast een gesprek tussen Simone Rocha, Marine Serre en 3.1 Phillip Lim CEO Wen Zhou over het staande houden van onafhankelijke labels in deze uitdagende tijden.

Donderdag 7 mei

Op 7 mei zal editor-in-chief Emmanuelle Alt van Vogue Paris en Vogue Mexico’s hoofdredacteur Karla Martinez het idee van “Heruitvinding tijdens de crisis” bespreken. Alt wordt hierbij vergezeld door Valentino’s Pierpaolo Piccioli om het te hebben over het belang van het opnieuw inrichten van mode en communicatie tijdens deze pandemie. Martinez zal met Kerby Jean-Raymond van Pyer Moss, Simon Porte Jacquemus van Jacquemus en Francesco Risso van Marni spreken over het is om aan het het voorfront te staan van een nieuwe generatie ontwerpers die gaandeweg hun eigen regels vormgeven.

We hopen dat je je bij ons aansluit en deelneemt aan de volgende ronde van Vogue Global Conversations! Net als bij de discussies van vorige maand, kun je via Zoom vragen indienen voor onze designergasten. We kijken er naar uit om nog meer van jullie te horen tijdens deze tweede ronde.

Ieder gesprek zal ook worden opgenomen. Deze video's worden later geplaatst op Vogue.com, dus check daar regelmatig in om te zien welke gesprekken je hebt gemist.

Schrijf je hier in voor “Creativiteit tijdens de crisis” met Vogue’s Anna Wintour, Vogue Taiwan’s Leslie Sun, Maison Margiela’s John Galliano, Simone Rocha, Marine Serre en 3.1 Phillip Lim’s Wen Zhou op 6 mei om 15:00 uur. Door de grote belangstelling zal dit panel ook gestreamd worden op YouTube.

Schrijf je hier in voor “Heruitvinding tijdens de crisis" met Vogue Paris' Emmanuelle Alt, Vogue Mexico’s Karla Martinez, Valentino’s Pierpaolo Piccioli, Pyer Moss’s Kerby Jean-Raymond, Jacquemus’s Simon Porte Jacquemus en Marni’s Francesco Risso op 7 mei om 15:00 uur. Door de grote belangstelling zal dit panel ook gestreamd worden op YouTube.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion