Maak kans op een fotoshoot met Annie Leibovitz met dit nieuwe initiatief van Vogue US

Deze once-in-a-lifetime ervaring wil je niet aan je voorbij laten gaan.

annie leibovitz tentoonstelling women
Ian GavanGetty Images

Modeliefhebbers opgelet! Heb je er altijd al van gedroomd een keer een grote fotoshoot bij te wonen met een fotograaf als pak 'm beet... Annie Leibovitz? Dan is dit je kans. Vogue en het CFDA richtte in maart A Common Thread op, een initiatief of opkomende designers te steunen in tijden van de coronacrisis. Om geld op te halen voor hun nieuwe initiatief, wordt nu de kans om een fotoshoot van de iconische Annie Leibovitz bij te wonen verloot onder één van de donateurs. Wij leggen je uit hoe je kans maakt.

De grootste namen uit de mode-industrie

Het nieuwe initiatief van Vogue en het CFDA, A Common Thread, is een ACT For Good campagne begonnen om geld op te halen voor opkomende ontwerpers die getroffen zijn door de gevolgen van de COVID-19 pandemie. Modeliefhebbers kunnen met de campagne kans maken op once-in-a-lifetime ervaringen met de grootste namen uit de mode-industrie als fotograaf Annie Leibovitz, ontwerper Tom Ford en Vogue US editor-in-chief Anna Wintour.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Win een fotoshoot met Annie Leibovitz

Als eerste hoofdstuk van de campagne, kunnen donateurs kans maken om een high-profile fotoshoot voor Vogue US bij te wonen met Annie Leibovitz. Zo kun jij zelf ervaren hoe het eraan toegaat tijdens een high fashion editorial shoot. Je wordt uitgevlogen naar de locatie van de shoot, waar je in een viersterrenhotel zal overnachten. En dat doe je natuurlijk niet allen: je mag zelf iemand uitkiezen die met je meegaat. Daarnaast ontvang je naast deze bijzondere ervaring, een gesigneerde print van de shoot en een collectie fotoboeken.

Het artikel gaat verder onder de video.

Zien: Een modeserie schieten in coronatijd

Steun het goede doel

In samenwerking met fondsenwerving platform Omaza, verloot A Common Thread de eerste prijs van hun campagne. Meedoen is simpel: je doneert een bedrag aan A Common Thread via de website van Omaza om kans te maken. Doneer je vijf dollar (omgerekend vier euro en vijfenvijftig cent) dan maak je vijftig keer kans om mee te doen, tien dollar (omgerekend negen euro en tien cent) om honderd keer kans te maken, vijfentwintig dollar (omgerekend tweeëntwintig euro en vijfenzeventig cent) om tweehonderdvijftig keer kans te maken, enzovoorts. Met je donatie steun je meteen modeontwerpers die je hulp in deze onzekere tijd hard kunnen gebruiken. Een win-win dus!

Kijk op de website van A Common Thread x Omaza voor meer informatie en om kans te maken op de fotoshoot met Annie Leibovitz.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion