Louis Vuitton opent permanente boetiek in de Bijenkorf in Rotterdam

Het Franse modehuis opent haar eerste boetiek in de Maasstad.

louis vuitton winkel in de bijenkorf in rotterdam
Stephane Muratet

Louis Vuitton-liefhebbers opgelet! Na de opening van een nieuwe winkel in Amsterdam, opent het Franse modehuis nu een gloednieuwe boetiek in de Bijenkorf in Rotterdam. Vanaf nu is het mogelijk om naast de Louis Vuitton boetiek aan de P.C Hooftstraat in Amsterdam en de Bijenkorf, ook items van het Franse modehuis te bemachtigen in een permanente winkel in Rotterdam.

Louis Vuitton opent boetiek in Rotterdam

De gloednieuwe Louis Vuitton boetiek bevindt zich op de benedenverdieping van de Bijenkorf in Rotterdam, en opende haar deuren officieel op maandag 25 mei. De winkel werd geheel in de kenmerkende stijl van Louis Vuitton vormgegeven, waardoor je je voor even waant in de wereld van het befaamde Franse label. Zo is de gevel van de boetiek afgewerkt met de vormen van wilde bloemen die refereren naar de iconische monogrambloemen van het merk.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
louis vuitton winkel in rotterdam
Stephane Muratet

Bovendien bestaat de ruimte uit transparante wanden met rasterpanelen afgewerkt met zowel moderne als vintage designmeubels, geheel in stijl met de eeuwenoude geschiedenis van het modehuis dat al sinds 1854 bestaat. De boetiek wordt extra sfeer gegeven middels bijzondere kunstwerken, zoals een ontwerp van Piet Hein Eek, items van de Nederlandse ontwerper Dirk Vander Kooij, designmeubels van Louis van Teeffelen en een kunstwerk van Sølve Sundsbø.

louis vuitton winkel in de bijenkorf in rotterdam
Stephane MURATET

Dames- en herenaccessoires en bijzondere lancering

In de nieuwe boetiek is een rijke collectie aan accessoires voor zowel heren als dames te vinden. Van een uitgebreide collectie aan lederwaren waaronder tassen, portemonnees en schoenen zijn er ook de befaamde Les Parfums Louis Vuitton te vinden. Bovendien vindt er in de winkel een bijzondere en lancering plaats. De collectie geurkaarsen ontworpen door meester-parfumeur Jacques Cavallier Belletrud zijn met de opening van de boetiek in Rotterdam voor het eerst in Nederland verkrijgbaar.

Het artikel gaat verder onder de video.

Ook zien: de finale van de Louis Vuitton Herfst/Winter 2020 show

Ook is in de boetiek Louis Vuittons nieuwste geur te vinden: California Dream. Een bloemige en fruitige geur, die belooft 'het gelukkige gevoel van een zomerdag te verlengen'. Je nieuwste aankopen kun je in de boetiek tevens laten personaliseren, of een bijzondere afwerking geven door de speciaal ontworpen stempel van de Erasmusbrug, het iconische beeld van Rotterdam.

louis vuitton winkel in de bijenkorf in rotterdam
Stephane MURATET

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion