Love Stories lanceert tijdloze 'The Iconics' zwemcollectie voor een stijlvolle zomer

Een swimwear-versie van het klassieke zwarte pak.

love stories the iconics campagne
Love Stories - Brigette Clark

Het Amsterdams lingerielabel Love Stories creëert al jaren de meest begeerlijke ontwerpen die hoog op het lijstje staan van menig modeliefhebber. Na een uitbreiding met swimwear lanceert het label nu hun nieuwste Swim Capsule Collectie genaamd The Iconics: een exclusieve collectie bestaande uit klassieke ontwerpen die geschikt zijn voor iedereen en ieder moment in de zon.

Ook zien: Nederlands model Luna Bijl neemt je mee naar Londen

Love Stories lanceert 'The Iconics'

Hoewel de kans groot is dat het verste vakantieoord deze zomer je achtertuin of balkon wordt, betekent dat niet dat je niet kunt genieten van de zon. Love Stories lanceert daarom de gloednieuwe swimwear collectie The Iconics, bestaande uit vijf tijdloze swimwear-ontwerpen. Alle items zijn geïnspireerd op de meest geliefde zwemstijlen; van aansluitende badpakken tot comfortabele bikini's. Naast deze tijdloze badkledingstijlen, bevat de capsule collectie tevens verschillende minimalistische cover-ups en accessoires die perfect passen bij de ontwerpen. Zo maken zwarte badslippers, een rieten strandmat en een zwierige lichte japon de zomerse looks compleet.

love stories the iconics campagne
Love Stories - Brigette Clark
love stories the iconics campagne
Love Stories - Brigette Clark

De zomerse versie van een zwart pak

De collectie is gefocust op klassieke en tijdloze items, waardoor alle ontwerpen in het zwart zijn. Naast het feit dat zwart vrijwel gelijk staat aan tijdloosheid, zit er tevens een andere gedachte achter om alle items in deze specifieke kleur te maken. Zo stelt het label: 'Naarmate de temperatuur stijgt en onze huizen in kantoren veranderen, zijn deze ontwerpen onze versie van een zwart pak.'

love stories the iconics campagne
Love Stories - Brigette Clark

De nieuwe collectie werd vastgelegd door Australische fotograaf Brigette Clark in een dromerige campagne, die ons doet verlangen naar de zomer en verre oorden. Hoewel dit nu nog ver weg lijkt, kunnen we tot die tijd de zomer in ieder geval voor een deel in huis halen met deze tijdloze ontwerpen. The Iconics collectie is nu exclusief online verkrijgbaar via de webshop van Love Stories.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion