De grootste swimwear-trend van deze zomer? Stem je zwemkleding af op die van je dochter

Eres en Bonpoint lanceren een bijzondere collectie perfect voor een matching moeder-dochtermoment.

eres x bonpoint
Eres x Bonpoint

De zomer is nu echt in aantocht, wat betekent dat we onze zwemkleding weer tevoorschijn kunnen halen. Franse labels Eres en Bonpoint slaan de handen ineen voor een bijzondere swimwear-collectie, nog net op tijd voor de warme zomermaanden. De collectie draait om een van de grootste trends van het moment, maar dan in de vorm van zwemkleding: matching looks voor stijlvolle twinning moeder-dochtermomenten.

Eres x Bonpoint

Matching outfits voor moeder en dochter is zowaar een trend die menig streetstyle-ster en celebrity omarmt. Denk maar aan het twinning moment van Irina Shayk en haar dochtertje Lea in matching Burberry-looks of Kylie Jenner en dochtertje Stormi in matching Dior. Vanaf nu kan de trend ook worden gedragen aan het zwembad of het strand, met dank aan de samenwerking van Eres en Bonpoint. Het Parijse modelabel Eres staat bekend om haar chique swimwear voor vrouwen en het Franse Bonpoint is al jarenlang favoriet als het aankomt op stijlvolle kinderkleding.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het artikel gaat verder onder de video.

De liefste momenten van prinsessen Amalia, Alexia en Ariane

Matching ontwerpen

De twee Franse merken lanceren een gloednieuwe collectie swimwear, bestaande uit twee ontwerpen in diverse pastelkleuren en vrolijke prints – voor zowel moeder als dochter. Twee iconische ontwerpen uit de Eres-collectie, het zogeheten Aquarelle badpak en de Mouna Malou bikini, zijn opgenomen in deze limited edition samenwerking, uitgevoerd in een blauwe tint (eau douce blue lagoon), een koraaltint (club coral pink) en een bloemenprint (liberty). De kindermaten variëren van 4 tot 12 jaar en voor de moeders variëren de maten van 36 to 46.

eres x bonpoint
Eres x Bonpoint

'Ik heb deze moeder-dochterrelatie in kleding altijd leuk gevonden. Zelfs als ze niet altijd hetzelfde dragen, is het vanzelfsprekend dat ze een connectie hebben. De collectie is een knipoog naar de speciale band tussen moeders en dochters,' zo stelt Anne Valérie Hash van Bonpoint. 'We delen een gemeenschappelijke visie op vrouwelijkheid, maar ook op de moeder-dochter verhouding, een verhouding die ook wordt uitgedragen door kleding', aldus Marie-Paule Minchelli van Eres in een persbericht.

eres x bonpoint
Eres x Bonpoint

De limited-edition collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de (online)winkels van Eres en Bonpoint.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion