MOAM organiseert een archive sale in Amsterdam van one-of-a-kind couturestukken

Modeliefhebbers opgelet: dit is je kans om een one-of-a-kind ontwerp van het innovatieve modeplatform op de kop te tikken.

campagnebeeld voor moam collective geschoten door erwin olaf
Erwin Olaf + MOAM

Al geregeld weg zitten zwijmelen bij het zien van de creaties van MOAM Collective? Dan is dit je uitgewezen kans: het innovatieve modeplatform MOAM organiseert namelijk een archive sale waar jij bij kunt zijn. Er is een bijzondere selectie gemaakt uit een jarenlange verzameling MOAM Collective stukken, die jij kunt shoppen van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 juli in hartje Amsterdam – onder het genot van een drankje en muziek, en helemaal coronaproof natuurlijk.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

MOAM Archive Sale

Met de MOAM Archive Sale wil het creatieve platform de couture stukken uit hun voorgaande collecties een tweede leven gunnen – en tegelijkertijd hun trouwe achterban inspireren om bewuster met kleding om te gaan. Sustainability is het jaarthema voor 2020 van MOAM. Juist nu is het dus het uitgewezen moment om eens door de archieven te gaan om een selectie unieke stukken als conversation pieces te laten dienen voor het gesprek over duurzaamheid. Tevens wordt er zo opnieuw een licht geschenen op de jonge designers die aan de verschillende collecties hebben meegewerkt. En tijdens de archive sale heb jij natuurlijk de kans om een van de bijzondere ontwerpen aan je garderobe toe te voegen.

moam collective archive sale
MOAM

Het artikel gaat verder onder deze video.

Zien: De beste streetstyle looks van Bella Hadid op een rij

One-of-a-kind kledingstukken

'De afgelopen weken zijn de MOAM archieven gereorganiseerd en kwamen we langs prachtige kledingstukken die over de jaren zijn ontwikkeld door de jonge designers,' vertelt Martijn Nekoui, oprichter van MOAM aan Vogue. 'Het archief bestaat uit prachtige, one-of-a-kind kledingstukken, met handgeschilderde prints en zelfgemaakte borduurwerken. Van unisex pakken met colberts tot statement jurken en van draagbare tops tot extravagante jassen – allemaal handgemaakt, in Nederland geproduceerd en volledig uniek young dutch design.'

moam collective archive sale
MOAM
moam collective archive sale
MOAM

MOAM Collective

Wat begon als een ambitieus project van Martijn Nekoui voor zijn afstuderen aan AMFI in 2012, is MOAM Amsterdam inmiddels uitgegroeid tot een creatief platform dat niet meer weg te denken is uit het Nederlandse modelandschap. Tweejaarlijks verbindt MOAM jong Nederlands modetalent aan iconen uit de industrie, het MOAM Collective. Iedere editie krijgt een nieuwe groep designer de kans een collectie te realiseren van schets tot catwalk show, waarbij ze gecoacht worden door gevestigde namen als Viktor&Rolf, Frans Ankoné, Claes Iversen, Lanvin, Dior en Diane Pernet.

De MOAM Archive Sale vindt plaats op donderdag 18 juni van 18:00 tot 21:00 uur, vrijdag 19 juni van 12:00 tot 17:00 uur en zaterdag 20 juni van 12:00 tot 17:00 uur op de Weteringschans 124H, Amsterdam. Je kunt je inschrijven via het Facebook-evenement door jezelf op aanwezig te zetten.

moam collective archive sale
MOAM

Shop Vogue's fashion favourites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws