Dior en Vespa lanceren de meest stijlvolle scooter die je ooit gezien hebt

Zo rijd je deze zomer gegarandeerd rond in stijl.

dior x vespa
Dior x Vespa

Als we op warme dagen de stad moeten doorkruizen, doen we dat natuurlijk het liefst in stijl. Dan hebben we het niet alleen over je look, maar óók over je vervoersmiddel. Op dat gebied is er goed nieuws: Dior en Vespa slaan de handen ineen en lanceren een exclusieve designer scooter, geheel bekleed in Dior-motief en matching accessoires van het Franse modehuis.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vespa 946 Christian Dior

Naast samenwerkingen met Nike, Rimowa en Harrods slaat Dior nu voor het eerst de handen ineen met het geliefde Italiaanse scootermerk Vespa. De nieuwe samenwerking heeft een historisch motief: zowel het Franse modehuis als Vespa werden in 1946 opgericht en bestaan volgend jaar 75 jaar. Dat bijzondere jubileum wordt gevierd met een heuse designer scooter, de Vespa 946 Christan Dior, een speciale uitvoering van de Vespa 946 uit 2012. Het ontwerp is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de twee merken, die zich kenmerkt door vrijheid van expressie en beweging.

Ziehier de nieuwe Dior x Vespa scooter in actie

De stijlvolle scooter is een off-white exemplaar met gouden en zwarte details, inclusief bekleding met Dior-monogramprint ontworpen door Maria Grazia Chiuri. Zo is het zadel voorzien van het welbekende Dior Oblique-motief, dat in 1967 werd geïntroduceerd door Marc Bohan. Samen met de scooter lanceert het Franse modehuis een collectie matching accessoires, met onder meer een helm, koffer en tas – allemaal voorzien van Dior-motief. Zo rijd je deze zomer gegarandeerd rond in stijl.

dior x vespa
Dior x Vespa

Zie jij jezelf wel cruisen op deze Dior-scooter? Dan moet je nog wel even geduld hebben. De scooter en bijpassende accessoires zijn vanaf de lente van 2021 exclusief verkrijgbaar in Dior-boetieken over de hele wereld. Voor de one-of-a-kind Vespa kun je ook terecht bij geselecteerde winkels van Piaggio Group’s Motoplex.

Shop Vogue's favoriete accessoires

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion