Kendall Jenner fotografeert eigenhandig Burberrys nieuwste campagne

Working from home ziet er zelden zo goed uit.

model kendall jenners zelfportret voor burberry
Kendall Jenner / Burberry

Na díe Facetime-shoot van Jacquemus komt nu nog een bekend modehuis met een heuse Do It Yourself-campagne, in de vorm van Kendall Jenner voor Burberry. Voor haar tweede campagne met het Britse modehuis heeft ze een handjevol zelfportretten vanaf haar eigen computer geschoten, met haar woning in Los Angeles als achtergrond (ook eerder al dé locatie van menig quarantainefoto van haar hand).

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kendall voor Burberry

In de beelden toont ze de TB Summer Monogram-collectie van het modehuis. Dat ze zelf aan de slag mocht voor de foto's, maakt de campagne extra bijzonder, benadrukt Kendall in een statement. 'Riccardo [Tisci] wilde nauw met me samenwerken om deze collectie op verschillende manieren tot leven te brengen. Hij moedigde me aan om de campagne op een persoonlijke manier te interpreteren, wat een hele mooie kans was. Ik vond het geweldig om mijn eigen visie aan de campagne toe te voegen door middel van de zelfportretten. De collectie en campagne passen helemaal bij de sfeer waar ik van houd – dat ontspannen zomergevoel waar ik me enorm mee kan identificeren als California girl.'

model kendall jenner op een zelfportret voor burberry
Kendall Jenner / Burberry
model kendall jenner op een zelfportret voor burberry
Kendall Jenner / Burberry

Zien: Kendall Jenner met haar bff Gigi Hadid

Bijzondere campagnevideo

Tisci werkte tevens samen met fotograaf Nick Knight en art director Peter Saville om Kendall in een avatar te veranderen voor de campagnevideo van het modehuis. Ze portretteert daar vier verschillende karakters die in een digitale wereld vol zwembaden en skateparken leven. 'Ik vond het geweldig om onderdeel te zijn van dit creatieve proces, en het te zien groeien van iets fysieks naar iets digitaals, waarbij realiteit en fantasie met elkaar gemengd werden,' aldus Jenner.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion