Glamperen in stijl met een Louis Vuitton tent

Met de Louis Vuitton Backpack Mirror Trunk inclusief tent en kampeerstoeltjes ben jij klaar voor je chiqueste kampeertrip ooit.

louis vuitton herfstwinter 2020 monogram mirror trunk bag tent glamping
Courtesy of Louis Vuitton

Tijdens de Herfst/Winter 2020 Paris Mens Fashion Week presenteerde Virgil Abloh zijn nieuwe op de hemel geïnspireerde collectie voor Louis Vuitton. Naast een indrukwekkend decor en übercoole make-up looks – verchroomde gezichtsmaskers, anyone? – sprongen de nieuwe Louis Vuitton Backpack Trunks in het oog. Twee versies daarvan zijn nu door het Franse modehuis uitgebracht, compleet met een Louis Vuitton tent.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Glamperen à la Louis Vuitton

Goed, dat we nu door de pandemie beter even níet het buitenland kunnen opzoeken voor een vakantie, betekent natuurlijk niet dat je deze zomer niet weg kunt. We schreven al eerder over de prachtige plekken in Nederland waar je lekker op vakantie kunt. Die ervaring kun je nu compleet maken door te kamperen – nou ja, zeg maar gerust glamperen – in je eigen Louis Vuitton tent. In de nieuwe Louis Vuitton Backpack Mirror Trunk zit namelijk een LV-monogrammed tent compleet met twee kampeerstoeltjes. Chiquer dan dat gaat een kampeeruitje niet worden.

Het artikel gaat verder onder deze video.

Zien: Emma Stone in dromerige campagne voor Louis Vuitton

Louis Vuitton "Glamping" Backpack Trunk

De Louis Vuitton "Glamping" Backpack Trunk, zoals gezien tijdens de Herfst/Winter 2020 mannenshow in Parijs, is een robuuste backpack van compact formaat met een spiegelende buitenkant. De panelen van de trunk zijn uiteraard voorzien van de iconische LV-monogram. In de trunk vind je de glamping tent, tevens voorzien van een LV-monogram aan de buitenkant. De binnenkant van de tent is geïnspireerd op het 'hemelse' decor van de Herfst/Winter 2020 show – zo lijkt het alsof je onder een hemelsblauwe lucht ligt, zelfs als je ín je tentje ligt bij te komen. Inclusief twee kampeerstoeltjes past de hele tijd gemakkelijk in de backpack.

Investeren om te kamperen

Zo'n Louis Vuitton kampeer-ervaring komt natuurlijk wel met een bijpassend prijskaartje. Voor de Louis Vuitton Backpack Mirror Trunk inclusief tent en stoeltjes betaal je zeventigduizend euro. Even wat anders dan een tent van de Decathlon, maar hey, je bent er wel van verzekerd dat je de mooiste tent van de hele camping hebt. Dat betekent natuurlijk ook wat. De trunks zijn made-to-order, en hebben een levertijd van negen tot twaalf maanden. Meer informatie vind je op de website van Louis Vuitton.

Shop Vogue's favoriete accessoires

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion