Exclusief: eerste beelden van Chloe x Halle in nieuwe Fendi #MeAndMyPeekaboo aflevering

In een dromerige video staan de schoonheid van het muzikale zussenduo én de iconische Peekaboo-tas centraal.

chloe x halle in de nieuwe meandmypeekaboo campagne van fendi
Julian Dakdouk + Fendi

Als je denkt aan iconische designer handtassen is de Fendi Peekaboo één van die tassen die al jaren een staple is voor menig modeliefhebber. Ter ere van de tijdloze Peekaboo, brengt Fendi morgen een nieuwe campagnevideo voor #MeAndMyPeekaboo uit met artiestenduo Chloe x Halle in de hoofdrollen. Exclusief op Vogue delen wij alvast de eerste beelden van de nieuwe campagne met je.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Fendi lanceert #MeAndMyPeekaboo met Chloe x Halle

Subtiel, klassiek en tijdloos is hoe we de Fendi Peekaboo zouden omschrijven. #MeAndMyPeekaboo viert de relatie tussen familie en de Peekaboo tas in een serie videos die even hebberigmakend als hartverwarmend zijn. Eerder zagen we al Kim Kardashian met dochter North West en momager Kris Jenner in een van de videos voor #MeAndMyPeekaboo, zussen TK Wonder en Ciprianna Quann en J-Pop sterren én zussen Ami en Aya. Dit keer schitteren aanstormende muzikale talenten en zusjes Chloe en Halle Bailey in een video voor een gloednieuwe versie van de Peekaboo.

Zien: Fendi #MeAndMyPeekaboo met Kim Kardashian, North West en Kris Jenner

Interview met Chloe x Halle

Onder de artiestennaam Chloe x Halle zijn de getalenteerde zussen flink aan de weg aan het timmeren. Getekend bij het platenlabel van Beyoncé is het een snelle reis naar de top het duo: hun hit Do It zorgde al voor een virale TikTok dance challenge en Halle is binnenkort te zien in de hoofdrol in Disney's remake van Little Mermaid. Daarnaast zijn de zussen een uitgesproken stem voor hun generatie in de Black Lives Matter-beweging. Ze schromen er niet voor om zich uit te spreken over onrecht en zijn een baken van hoop voor hun miljoenen volgers.

chloe x halle in de campagne voor fendi meandmypeekaboo
Julian Dakdouk + Fendi

Fendi sprak met de jonge activisten en artiesten na het schieten van hun #MeAndMyPeekaboo video.

Wat maakte dat jullie besloten aan dit project mee te werken?
Sinds we ons kunnen herinneren, zijn we altijd grote fans geweest van het merk FENDI. FENDI is de perfecte mix van stijlvol en sexy, en we waren meer dan blij om deel uit te maken van dit project.

'Het filmen tijdens quarantaine is zo leuk omdat het van je vergt extra creatief te zijn.'

Wat was de inspiratie voor de video en hoe zag jullie creatieve proces eruit?
Deze video is geïnspireerd op het nummer Busy Boy van ons nieuwe album. Met de speelse teksten wilden we dromerige landschappen combineren om het nummer en de speelsheid van de Peekaboo tas te complimenteren. Het filmen van content tijdens quarantaine is zo leuk omdat het van je vergt extra creatief te zijn, en in dit geval mochten we elke scène vanuit huis filmen in onze achtertuin.

Bij de Peekaboo draait alles om familie. Hoe is het om als zussen naast elkaar te werken?

Samenwerken als zussen is echt een zegen. Voortdurend iemand aan je zijde hebben, die dezelfde reis maakt als jij, is geruststellend en zo belangrijk. Vooral als je in de schijnwerpers staat en je leven deelt met zoveel mensen. Iemand naast je hebben om je hand vast te houden is erg verfrissend.

'Hoewel we in sommige opzichten op elkaar lijken, zijn we als zusjes meestal tegenpolen van elkaar'

Hebben jullie als zussen vergelijkbare of juist heel verschillende stijlen? En inspireren jullie elkaar?
Hoewel we in sommige opzichten op elkaar lijken, zijn we als zusjes meestal tegenpolen van elkaar. We hebben heel verschillende dagelijkse en uitgaansstijlen. We denken dat onze verschillen elkaar echt aanvullen en het perfecte contrast vormen als het gaat om onze kunst en creativiteit.

Wat is je favoriete manier om je Peekaboo tas te stylen?
Eerlijk gezegd is er niet één favoriete manier om onze Peekaboo te stylen. Wat we leuk vinden aan de Peekaboo is hoe universeel de tas is – we kunnen het letterlijk met alles dragen. Natuurlijk ziet het er absoluut geweldig uit met een mooie uitgaansjurk, maar het kan er ook geweldig uitzien in een alledaagse denimlook.

'Dit jaar is nog niet voorbij, en door de donkerste tijden komen de mooiste zonsopkomsten'

Welk advies zouden jullie je volgers geven bij het navigeren door deze tijden en het ondernemen van actie?
Probeer in deze tijden zeker hoopvol en positief te blijven. Met alles wat in de wereld gaande is, is het zo gemakkelijk om bij de pakken neer te gaan zitten en toe te geven aan de onzekerheid over de toekomst. Maar 2020 is nog niet voorbij, en door de donkerste tijden komen de mooiste zonsopkomsten. Wees niet bang om te blijven spreken voor gerechtigheid en voor wat juist is. Laten we de toekomstige generaties trots op ons maken.

Wat kunnen we de komende maanden van jullie verwachten?
De komende maanden kun je opwindende nieuwe optredens, nieuwe visuals voor nummers van ons nieuwe album Ungodly Hour verwachten, en nog veel meer. We kunnen niet wachten op de toekomst.

#MeAndMyPeekaboo met Chloe x Halle

Geschoten ten tijde van de pandemie in quarantaine, heeft Fendi de zussen complete creatieve controle gegeven over de video. Samen met art director Andrew Makadsi, videograaf Derek Milton, fotograaf Julian Dakdouk en stylist Zerina Akerspersonal stylist en curator van de garderobe van Beyoncé – maakten Chloe en Halle dromerige campagnebeelden waarin hun natuurlijke schoonheid en de Peekaboo de show stelen. De soundtrack voor de video is het nummer Busy Boy van hun nieuwe album Ungodly Hour.

Bekijk hieronder de preview voor de nieuwe video voor #MeAndMyPeekaboo met Chloe x Halle. De volledige aflevering verschijnt op woensdag 29 juli op de social media en het YouTube-kanaal van Fendi. De nieuwe Fendi Peekaboo ligt vanaf augustus in de winkel.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's mode favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion