Ganni en Levi's lanceren een duurzame denim samenwerking waarbij je jeans kunt huren

Met Gianni Repeat kun je zeer binnenkort drie kenmerkende denim designs huren.

ganni x levi's beeld voor nieuwe denim rental samenwerking door adrienne raquel
Courtesy of Ganni + Adrienne Raquel

Vorig jaar introduceerde Ganni een innovatief project in Denemarken: via een nieuw programma konden Denen hun favoriete ontwerpen van het label drie weken huren. Ganni Repeat, zoals het door creative director Ditte Reffstrup genoemd werd, was een groot succes in Copenhagen. In een nieuwe samenwerking met Levi's, rolt het Deense modelabel dat concept nu uit in Europa en de Verenigde Staten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ganni en Levi's lanceren kledinghuurplatform

De samenwerking tussen Ganni en Levi's bestaat uit drie kenmerkende denim designs: een button-down overhemd, een shirt dress en één paar iconische 501 jeans. De items zullen exclusief verkrijgbaar zijn via Ganni's kledinghuurplatform Ganni Repeat. Met als intentie de weg te leiden naar een duurzamere mode-industrie, kunnen klanten in heel Europa en de Verenigde Staten de denimstukken huren voor een milieubewuste mode-ervaring met weinig impact op het.

Zien: drie stijlvolle vrouwen in de Levi's Ribcage

Gianni Repeat

Via Gianni Repeat kun je een keuze maken uit een van de drie denimstukken uit de collectie. Vervolgens selecteer je eenvoudig of je jouw gekozen item voor één of drie weken wilt huren, en vanaf wanneer. Ieder kledingstuk heeft een speciale tag waarmee je via je telefoon toegang krijgt tot een wereld van Ganni-content, van stylingtips tot comments van eerdere huurders tot informatie over het ontwerp en de geschiedenis van het kledingstuk. Zo wordt iedere drager onderdeel van de gedeelde geschiedenis het denim item.

beeld van ganni x levi's samenwerking door sara abraham
Courtesy of Ganni + Sara Abraham

Een droom die uitkomt

'Werken met een iconisch merk als Levi's is een droom die uitkomt', vertelde creative director Ditte Reffstrup van Ganni. 'Het mooie van goed denim is dat het na verloop van tijd alleen maar beter wordt. De samenwerking draait om het delen van die liefde voor geweldige denim en het doorgeven ervan.' Ieder kledingstuk wordt professioneel gestoomd na de verhuur en wordt 72 uur bewaard voor het naar de volgende huurder wordt gestuurd. De eerste stukken zullen zeer binnenkort te huren zijn, aldus Ganni.

ganni x levi's beeld voor nieuwe denim rental samenwerking door sara abraham
Courtesy of Ganni + Sara Abraham

Shop Vogue's mode favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Sustainability