Telfar heeft het makkelijker gemaakt om dé it-bag van dit moment te bemachtigen

Voor één dag kun je eindelijk zonder stress de Telfar it-bag scoren.

streetstyle beeld van vrouw met groene telfar tas
Christian VierigGetty Images

Wie de fashion incrowd volgt op Instagram zal het niet ontgaan zijn: iedereen wilt op dit moment met een it-bag van Telfar flaneren. Maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt. De restocks van het modelabel zijn een ware doorn in het oog geworden voor menig modeliefhebber, want binnen enkele seconden zijn alle Telfar tassen weer uitverkocht. Daar hebben ze bij Telfar nu na maanden van frustratie iets op bedacht – het Telfar Bag Security Program.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De Telfar it-bag

Telfar omschrijft hun gewilde shopper als een Everyday bag for Everyone. Met een prijskaartje van 125 euro voor de kleinste variant van de tas en 215 euro voor de tas op z'n grootst, is het dan ook waarschijnlijk de meest betaalbare it-bag ooit. De ironie is echter dat de tas zó gewild is, dat 'ie bij een restock weer na enkele seconden uitverkocht is. Zo lijkt het er toch op dat de tas slechts voor een happy few is weggelegd. 'Het is eigenlijk de gekste paradox: als iets zo toegankelijk is dat niemand het kan krijgen', vertelde ontwerper Telfar Clemens aan The Cut. En daarom is het modelabel naar een oplossing voor het probleem gaan zoeken.

Zien: Een exclusief kijkje achter de schermen bij Vogue's covershoot met topmodel Anok Yai

Telfar's Bag Security Program

Het antwoord vond Telfar met hun gloednieuwe Bag Security Program: een eenmalig vierentwintig uur durend online evenement, waarbij iedereen die wilt een preorder voor een Telfar tas kan doen. Iedere kleur, iedere maat, en iedere hoeveelheid. Je kunt je preorder plaatsen vanaf woensdag 19 augustus 15:00, waarna je vierentwintig uur de tijd hebt om je Telfar tas(sen) te bestellen. Je nieuwe it-bag wordt volgens Telfar gegarandeerd geleverd tussen 15 december 2020 en 15 januari 2021. Misschien denk je, 'wat een lange tijd om te wachten op een tas', maar het is altijd beter dan géén Telfar tas hebben.

Bushwick Birkin

Ontwerper Clemens maakt zich niet zorgen dat, nu de tas écht voor iedereen beschikbaar wordt, ervoor zou zorgen dat de tas minder gewild zou worden. De bijnaam van de tas is immers Bushwick Birkin – een knipoog naar die andere bekende it-bag – en die impliceert waar het bij Telfar om draait, een gevoel van onderdeel zijn van een community. Het gaat er niet om iets te willen hebben dat niemand anders kan hebben. 'De hele visie was dat de toegankelijkheid deel uitmaakte van het DNA, en dat dat zou groeien', legt Clemens uit.

Het Telfar Bag Security Program evenement vindt plaats van woensdag 19 augustus 15:00 tot donderdag 20 augustus 15:00 op de website van Telfar.

Shop Vogue's modefavorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion